fbpx
Automobili

Marke automobila i njihova slučajna roba

Marke automobila već dugo znaju da prodaju majice, priveske za ključeve, čak i šolje. Ako imate dovoljno sreće, možda ćete dobiti jaknu koju ćete svojim BMV-om ponijeti kući.

Ali mnogi su ovaj koncept još više proširili i proširili – nisu poznati samo u automobilskom prostoru, već su sada i životni brendovi.

Evo nekoliko nasumičnih predmeta marke automobila za koje možda niste znali.

Tesla Surfboard
Nije iznenađenje što Elon Musk želi da osvoji i životni stil. Teslina daska za surfanje, baš kao i njegovi automobili, predstavlja pravi minimalizam. To su ploče ograničene naklade i prodaju se po ceni od 1950 dolara.

Naočare Citroen Motion
Morate ga predati Citroenu zbog njegove hirovitosti i kreativnosti. Ove naočare je kreirao brend kako bi eliminisao bolest kretanja. Seetroenove možete kupiti po ceni od približno 150 dolara.

Konjsko sedlo Maserati
Osim brzih automobila, Maserati pravi i mnoge druge stvari, uključujući bicikle i pop-up apartmane. Ako to nije bilo dovoljno, čak se udružio sa proizvođačem polo opreme La Martina da bi proizveo konjska sedla po meri.

Ferrari šahovski set
Ferrariju ne nedostaje robe, od prtljaga do olovaka i veoma otmenih automobila za decu. Dobra vest je da je proizveo kvalitetan šah napravljen od ugljeničnih vlakana. Loša vest je da će vas, kao i većina Ferrarija, koštati i cena od približno 3000 dolara.

Zaboravite na Hermesa i Louis Vuittona kada možete da imate svog psa u Porscheu. Jednostavni su, ali hej, brendirani su Porscheom. Okovratnik se prodaje za oko 80 dolara, a olovni za 100 dolara.

Audi Tent
Audi ima luksuzni asortiman prtljaga, satova i čak prodaje sunčane naočare. Ipak, zaista ocenjujemo njegov asortiman šatora za kampovanje, i posebno ovaj, koji je posebno napravljen za K3.

Citroen Bike
Citroen se udružio sa kompanijom Martone Cicling kako bi stvorio jedinstveni bicikl koji prati 2019. konceptno vozilo Citroen SpaceTourer. Citroen bicikl će vam vratiti oko 1530 dolara.

Peugeot Igračke
Svakako drugačiji pravac za automobilsku kompaniju, ali ko je znao da Peugeot pravi igračke! Sad smo zaista sve videli – mada nismo sigurni da biste ih pokupili na trkalištu ili kod prodavca.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button