fbpx
Automobili

BMV i4 Gran Coupe iz 2021. godine predstavljen sa 390kV i dometom od 590km

Stigle su prve slike BMV-ovog potpuno električnog četvoro vrata, sa i4 koji obećava veliku snagu i Teslin rival.

Predstavljen je BMV i4 Gran Coupe iz 2022. godine, a BMV tvrdi da će čisto-električna četvoro vrata pružiti do 590 km dometa jednim punjenjem u VLTP ciklusu.

Iako BMV tek treba da objavi sve detalje o i4, otkrio je da će model ponuditi maksimalnih 390 kV – s ranijim izveštajima koji sugerišu da će ovo biti dostupno samo u kratkim intervalima iz varijante koja je usredsređena na performanse, a očekuje se da će biti nazvan i4 M50.

Nemački proizvođač automobila kaže da će snaga omogućiti da novi i4 postigne brzinu od 100 km / h iz mirovanja za “oko” četiri sekunde, verovatno uz pomoć pogona na sve točkove.

Predstavljen je BMV i4 Gran Coupe iz 2022. godine, BMV tvrdi da će čisto-električna četvoro vrata pružiti 590 km kupole jednim punjenjem u VLTP ciklusu.

Iako BMV treba da objavi sve detalje o i4, otkrio je da će model ponuditi maksimalnih 390 kV – s ranijim izveštajima koji sugerišu da će ovo biti dostupno samo u kratkim intervalima iz varijante koja je usredsređena na performanse, a očekuje se da će biti nazvana i4 M50.

Nemački proizvođač automobila kaže da će snagu omogućiti novom i4 postizanju brzine od 100 km / h iz mirovanja za “oko” četiri sekunde, verovatno uz pomoć pogona na sve tačke.

Iako će M50 koristiti električne motore na obe osovine za prijanjanje na sve točkove, i eDrive35 i eDrive40 će biti isključivo sa pogonom na zadnje točkove.

Očekujte više detalja o 2021 BMV i4 u narednim danima i nedeljama.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button