fbpx
Automobili

Genesis Ks Coupe je ipak najlepši koncept luksuznog brenda

Najnoviji konceptni automobil Genesisa, nazvan Genesis Ks, najlepši je. Hrabri motiv osvetljenja u dve linije, prvi put viđen na modelima G80 i GV80, tu je da ostane Unutrašnjost koncepta mazi vozača i naglašava održivost.

Pandemija je možda već više od godinu dana podstakla otkazivanje glavnih salona automobila širom sveta, ali sami automobili još uvek dolaze na scenu. Ponekad je njihov izgled iznenađenje, kao što je slučaj sa ovim konceptom Genesis Ks. Spustili smo se kad smo ga prvi put videli, jer to je pravi šou-stoper – kad bi bar postojala predstava da to zaustavi.

Harmonični kako se pojavljuje Genesis Ks Concept, određeni aspekti dizajna snažno se razlikuju od drugih i čine ovaj automobil ne samo lepim za gledanje, već i prilično zanimljivim. Većina linija i oblika iznad lučne linije koja prolazi od rešetke do prtljažnika prenosi preciznost i eleganciju, dok je ispod te linije otvorena mišićavost. Njegove proporcije su klasični grand tourer, sa širim bokobranima i čistim i neurednim površinama. Spreda je najizrazitija, trodimenzionalna interpretacija rešetke Genesis „G Matrik“ do sada, a kao i svi Genesis proizvodi, krilata značka je ugnežđena u blagom udubljenju koje se nastavlja unazad dužinom haube. Sjajna teak boja izgleda bogato, dok srebrni točkovi sa razdvojenim krakovima daju ponešto industrijskog zrna.

„Dve linije“ Najupečatljiviji elementi Genesis Ks koncepta su njegovi snažni, dramatični elementi osvetljenja „Dve linije“ koji se protežu oko prednjih uglova i nastavljaju čak i nakon luka prednjeg točka do preseka vrata. Tema se nastavlja u dvostruko naslaganim stražnjim lampama. Motiv se takođe prikrada podignutim C-stubovima. Slični elementi dizajna bili su prisutni na sportskom konceptu Essentia koji se pojavio na sajmu automobila u Njujorku 2018. godine i proširio se na serijske automobile kao što su G80 sedan i GV80 SUV.

„Dvoredna arhitektura definiše stranu svakog postanka. Nezavisno od tipologije ili proizvoda, Dve linije će uvek biti Genesis “, rekao je šef dizajna Genesisa Sangiup Lee. „Nije važno da li je dan ili noć, uvek je istaknuto i ističe se. Od sada, kad vidite dva reda, mislićete na Postanje “. Kokpit u kokpitu Iznutra, Genesis Ks Concept je podjednako stilska mešavina tipičnih kretanja koncept automobila (poput kristalne sfere u naslonu za ruke koja se prevrće da bi postala birač brzine) i ekoloških materijala.

Genesis kaže da je koristio materijale koji se obično odbacuju u tipičnom proizvodnom procesu automobila. Vozač sedi na prestolu prekrivenom kožom konja, oivičen sjajnim instrument tablom i naslonom za ruke. Prostor na zadnjim sedištima deluje usko.

Šta je ispod velike kapuljače? Očigledno ništa vredno pomena; Predstavnici Genesis-a ističu da je to samo „izjava o namerama“ za budući dizajn kompanije i da je „zasnovana na EV“. Moguće je – teoretski Kao i kod svakog koncept automobila, i najveća su pitanja da li će biti napravljen? „Ne postoji ništa što govori da nismo mogli da vidimo nešto ovako“, rekao je portparol Genesis-a Jarred Pellat. Svakako će lampice Tvo Lines i evoluirana G-Matrik maska živeti i pretvoriti se u više proizvodnih Genesis modela, objasnio je on, ali ideja o kupeu jedan je od mnogih predloga proizvoda iz porodice Genesis. „Imamo toliko sjajnih ideja u našem proizvodnom programu. I siguran sam da biste razgovarali sa našim dizajnerima i inženjerima, voleli bi da naprave Ks, I i Z … “

Tržište luksuznih kupea godinama se smanjuje, ali rivali kao što su BMV, Lekus i Audi i dalje nude modele kupea kojima bi ovaj potencijalni Genesis mogao konkurisati. Evo Genesisa koji je podivljao i zapravo izgradio nešto nalik ovom prelepom vozilu. Bila bi šteta kad bi većina ljudi ovo vozilo videla samo na ekranu računara.

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button