fbpx
Automobili

Toiota predstavlja Iaris Cross Adventure

Nova linija opreme i pre početka prodaje
Dug je put bio za Toiota Iaris Cross. Pre dobru godinu dana – u aprilu 2020. godine, proizvođač je na službenim fotografijama na Internetu pokazao mali terenac za životni stil. A tehnički podaci su već objavljeni. Međutim, lansiranje na tržište ispravljeno je unazad zbog pandemije i zakazano za leto 2021.

U međuvremenu je, na primer, Toiota još uvek imala vremena da lansira potpuno ludi Iaris GR, koji smo mogli da iskusimo tokom opsežne probne vožnje . I sada – nekoliko meseci pre tada zabeleženog datuma dilerske premijere malo manje ludog Iaris Cross-a – „Leto 2021“ već postaje precizniji „septembar 2021“.

Opšte primenljivi detalji o krstu Iaris, koje smo ovde već saželi , ostaju identični do danas. Takođe je najavljena samo jedna nova linija opreme.

Dakle, čak i pre početka prodaje, Toiota proširuje spektar ponuda za novi Iaris Cross. Pored elegantne verzije sa proleća 2020, Toiota sada predstavlja i mali SUV B-segmenta u robusnoj verziji „Adventure“.

Svestrani karakter malog avanturista naglašen je potkrovnom stražom sprijeda, zaštitnom pločicom na zadnjem braniku, krovnim ogradama srebrne boje i 18-inčnim alu felnama tamno sive boje. Unutra se nalaze elementi klavirskog laka, crni pokrivač, delimična kožna sedišta u dizajnu Adventure i dekor linija u boji Iaris Cross “Toplo zlato”. Koža se koristi na volanu i ručici menjača.

Na početku prodaje, Iaris Cross će biti dostupan i kao ograničeno „Premiere Edition“ zasnovano na verziji „Adventure“. Ovo se razlikuje uglavnom kroz standardnu upotrebu inače naplative i opcione posebne opreme. Uključeni su, na primer, ekskluzivna kožna sedišta, glodani 18-inčni alu felne, električna vrata prtljažnika sa senzorskom kontrolom, head-up displej i dvobojna boja (na primer, takođe u boji za komunikaciju „toplo zlato“).

Takmičari Iaris Cross-a su Seat Arona , Ford Puma i Hiundai Kona . Toiota još uvek nije komentarisala cenu.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button