fbpx
Automobili

2021 Mazda CKS-8 cena i specifikacije: Dodan je Touring SP i vodeći Asaki LE

Najnoviji Mazdin CKS-8 predstavio je dve nove varijante, a vodeći brod je dobio kapetanske stolice drugog reda.

Mazda CKS-8 iz 2021. godine je ažurirana za novu godinu, a sledeći korake svojih stabilnih Mazda SUV vozila, dobija novu sportsku novu varijantu Touring SP.

Kao što je CarAdvice otkrio ranije ove godine, mnoga ažuriranja koja je Mazda dodala na japansko tržište krajem 2020. godine našla su put u australijske modele CKS-8.

Nova luksuzna vodeća varijanta predstavljena je u modelu CKS-8 Asaki LE, koji ima raspored šestoseda sa kapetanskim stolicama za putnike u drugom redu, kao što se vidi kod modela CKS-9.

Kupci dobijaju izbor 2,5-litarskog ne-turbo benzinskog četvorocilindričnog motora snage 140 kV i 252 Nm, koji prednje točkove pokreće pomoću šestostepenog automatskog menjača u modelima Sport, Touring i Touring SP. Potrošnja goriva iznosi 8,1 litara na 100 kilometara.

Takođe je dostupan u rasponu 2,2-litarski turbo dizelski četvorocilindrični motor koji nudi 140kV i 450Nm, povezan sa šestostepenim automatom.

Dizel se može imati sa pogonom na prednje ili na sve točkove, u zavisnosti od označene verzije i opcija, a potrošnja goriva navedena je na 5,9 l / 100 km i 6,0 l / 100 km.

Početni nivo CKS-8 Sport nudi trozonsku kontrolu klime, 8,0-inčni informativno-zabavni ekran sa satelitskom navigacijom, Bluetooth-om i mogućnostom Apple CarPlai / Android Auto, audio sistem sa šest zvučnika, kameru za vožnju unazad i senzore, nadzor mrtvih tačaka , automatska duga svetla, prepoznavanje saobraćajnih znakova, upozorenje na napuštanje trake, pomoć pri zadržavanju trake, prilagodljivi tempomat, autonomno kočenje u slučaju nužde sa prepoznavanjem pešaka i upozorenje za poprečni saobraćaj pozadi.

Komplet od 17-inčnih aluminijumskih felni dolazi standardno, kao i LED LED farovi, brisači koji osećaju kišu, preklopni grejani bočni retrovizori, sistem za nadzor pritiska u gumama.

CKS-8 Touring dodaje LED svetla za maglu, prednje senzore za parkiranje, ulaz bez ključa, crnu kožnu unutrašnjost sa grejanim prednjim sedištima, USB punjenje za putnike u drugom redu, ulaz za ulaz u treći red jednim dodirom i, novo za 2021. komplet menjača sa veslima.

Najnoviji dodatak u ponudi, Touring SP, dobija set 19-inčnih aluminijumskih felni, sjajnu crnu prednju masku i ogledala, unutrašnju oblogu sa crnim saćem, crnu sintetičku kožu ‘Maztek’ sa Grand Luke sintetičkim antilopom i crvenim kontrastom šivanje i grejanje spoljnog sedišta u drugom redu.

Sada košta 1390 dolara više od prošlogodišnjeg modela, CKS-8 GT dobija dodatne spoljne elemente stajlinga, adaptivne LED farove i dnevna svetla, daljinska zadnja vrata, unutrašnje obloge od metala i drveta, izbor bordo ili crne kože, pover slide i krovni krovni otvor, bežični punjač za pametne telefone, USB punjači u trećem redu, suncobran na prozorima zadnjih vrata i unutrašnja LED svetla.

CKS-8 GT i njegove verzije takođe imaju najnoviji 10,25-inčni širokoekranski informativni sistem Mazda Connect, koji prolazi kroz vrhunski Bose audio sistem sa 10 zvučnika.

Pomerite se do CKS-8 Asaki i kupci dobijaju metalnu prednju rešetku sa pištoljem sa dodatnim spoljnim elementima u stilu, veće izduvne cevi, unutrašnje obloge u obliku saća u obliku saća, prednja sedišta Chroma Brovn Nappa, ventilirana prednja sedišta, grejani volan sa jedinstvenim šavovima, 7,0-inčni TFT LCD upravljački ekran, kamera od 360 stepeni, retrovizor bez okvira i hromirane kontrole sedišta.

Kao što je ranije pomenuto, vrhunski CKS-8 Asaki LE dobiva grejane i ventilirane moćne stolice za drugi red, sa držačima za čaše i USB punjačima. Asaki LE takođe ima opciju Chroma Brovn od čisto bele Nappa kože sa prošivenom odejom.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button