fbpx
Zdravlje

Pileće rolnice sa slaninom

Dok se pripremate za drugu školsku godinu, možda već razmišljate o mogućnostima za ručak, bez obzira na to gde se škola održava. Uostalom, deca vole malo raznolikosti u svojoj kutiji za ručak. Ali, za nas roditelje, potrebni su nam njihovi ručkovi da bi bili lako napravljeni i pristupačni, zar ne? Srećom, ovi pileći slanini ranč-rops-up su te dve stvari i pružaju vašim mališanima mogućnost ručka koja je drugačija i ukusna! Dakle, između sendviča sa puretinom i tunom, pokušajte da napravite ove rolade koristeći obloge od špinata, krem sir, ranč, piletinu, slaninu, paradajz, salatu i malo soli i belog luka. A ako razmišljate kako da napravite nešto za svoj ručak, dodajte sitno seckanu ljusku!

Odaberite sastojke:

Tri velike torte od špinata 1 pakovanje krem sira od 8oz 1 Cup Ranch dressing 1/2 Tsp. So 1/2 Tsp. Beli luk u prahu 1 1/2 šolje piletine (kuvano i isečeno) 5 traka slanine (kuvane i drobljene) 1 veliki paradajz (seckani) 2 šolje rimske salate (seckane) Luk, za garniranje (opciono)

Pod svaku tortilju stavite veliki komad hrane omotani. U srednjoj posudi pomešajte krem sir, ranč, sol i beli luk u prahu. Smešu ravnomerno rasporedite po svakom omotu tortilje.

U zasebnoj posudi ručno pomešajte piletinu, slaninu, salatu i paradajz. Kašiku stavite preko omota u tankom sloju, a zatim ih vrlo čvrsto umotajte.

Umotajte tortilje u plastičnu ambalažu i stavite u frižider najmanje 1 sat. Pre posluživanja, oštrim nožem stavite 20 minuta ispod vruće vode, osušite i narežite obloge na 1-inčne osovine.

Ukrasite ljunjakom. Savjet recepta: Uštedite malo vremena i koristite svježe kuhanu piletinu od domaćeg lava za svoj kokošji slanini ranč.

http://danasnje.co

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button