fbpx
Automobili

Kupite sada: Nissan GT-R, spreman za reli, za uzimanje

Nissanov GT-R možda je najpoznatiji po svom trkalištu, ali šta se dešava kad se staza završi i započne avantura?

Kad malo bolje razmislite, Nissan GT-R ima sve prednosti modernog reli automobila Grupe B.

S obzirom na to koliko su propisi u to vreme bili labavi, era legendi o reliju „sve ide“ prilično je obezbedila neke osnovne mere bezbednosti koje se moraju pridržavati i minimalnu dozvoljenu težinu – onda neka konstruktori slobodno i lako rade na stvarima poput veličine motora, snage, spoljni dizajn i materijali.

Jedino što savremenom GT-R zapravo nedostaje je potrebna povećana visina vožnje i mesnate gume. Do sada. Upoznajte Godzilla 2.0 – to je ime dato za ovaj Nissan GT-R iz 2010. godine, koji je tretiran kao potpuno reli specifičan.

Ako vam se sviđa ono što vidite, možete ga kupiti. Holandski prodavac retkih vozila, Classic Ioungtimers Consultanci, napravio je ovaj automobil i pripremio ga za otkup.

Po ceni od 95.000 evra, ili dodir ispod 156.000 američkih dolara, i sa 46.500 km na kilometraži, Godzilla The Second je malo više nego što biste očekivali da će izdvojiti GT-R slične berbe, ali ima spisak vrednih rezultata modifikacije koje idu uz to.

Očigledni nefabrički bitovi uključuju set krovnih ograda, LED svetlosnu šipku i rezervnu gumu na vrhu montiranu, omot od krava-štampa-susreće-kamu, višenamenska prednja svetla i neizostavne rakete luka.

Ispod toga naći ćete komplet Toio Prokes S / T ‘sportskih kamiona’ celosezonskih guma u ​​neotkrivenoj (ali očigledno mnogo većoj od fabričke) veličine i liftu od tla pomoću modova guma i vešanja od 120 mm iznad fabrike.

Ne postoji puna lista delova i nadogradnji ovjesa koji se koriste, ali istom mjerom, Classic Ioungtimers Consultanci nije novost u ovoj igri, budući da su ranije napravili slično agresivni Lamborghini Gallardo Offroad i Bentlei Continental GT Offroad.

Ni motor nije ostao netaknut. Od svojih fabrički ocenjenih 357kV, visoki GT-R imao je svoj tvin-turbo 3,8-litarski V6 podešen na navodni maksimum od preko 440kV, što je otprilike u ravni sa trenutnim GT-R Nismo.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button