fbpx
Automobili

Evo jedne ideje za prilagođene ploče koja neće postati virusna

Ispostavilo se da postoje ograničenja koliko možete personalizovati.

Pokrili smo svoj popriličan broj prilagođenih registarskih tablica – od onih ukrašenih emojijima do optuženih za promociju brze vožnje – ali nedavno istraživanje čitaoca na tu temu ostavilo nas je nespretnim.

Tipično, odeljenja personalizovanih pločica svakog državnog organa za puteve izvršiće sopstvenu procenu kada utvrde da li će se određena aplikacija smatrati neprikladnom ili nezakonitom.

Stoga, kada je čitalac napisao pitajući da li bi bilo moguće kupiti ploču „CORONA V“ u Kvinslendu, nismo bili toliko sigurni. Iako nije grubo, niti podstiče nezakonito ponašanje, s obzirom na okolnosti ima pomalo loš ukus. Dakle, odlučili smo da pitamo stručnjake.

Odgovor je bio odlučan ne – i ploča se više ne prikazuje kao dostupna na mrežnom konfiguratoru Personal Plate Kueensland.

„Politike personalizovanih pločica se kontinuirano ažuriraju kako bi odražavale trenutne društvene i društvene norme i kako bi se ispunile očekivanja vozača Kvinslenda“, rekla je direktorka PPK-a za operativne poslove Aimee McGregor za CarAdvice.

„S obzirom na značajne zdravstvene i ekonomske uticaje COVID-19, kombinacija CORONA V ne bi bila dostupna u prodaji kao registarska tablica u Kvinslendu“, rekla je ona.

„Ako postoje još neki čitaoci sa istim nivoom neizvesnosti, svakako bismo im preporučili da stupe u kontakt sa PPK-om radi razjašnjenja pre kupovine.“ To je onda rešeno! Ali još uvek ne objašnjava kako je ovaj BMV sa registarskom tablicom ‘COVID19’ skliznuo kroz pukotine u Južnoj Australiji …

Tada nam je rekao portparol Odeljenja za saobraćaj i magistralne puteve u Kueenslandu: „Iako određene reči kao što su„ brzina “ili slične reči nisu izričito zabranjene ovom politikom, kupcima se snažno preporučuje da odaberu tablice koje nisu suprotno ishodima bezbednosti na putevima ili standardima zajednice “.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button