fbpx
Automobili

Cena i specifikacije plug-in hibrida 2021 MG HS: Električni terenac od 46.990 dolara za vožnju

Kineski proizvođač automobila podriva Mitsubishi Outlander PHEV svojim novim plug-in hibridnim električnim SUV-om.

Plug-in hibrid 2021 MG HS stigao je na australijsko tržište kao jedan od dostupnih modela hibridnih plug-in (PHEV) s najboljom vrednošću.

Novi elektrificirani MG ulazi kao vodeći model u asortimanu HS, po cijeni od 46.990 američkih dolara.

Da biste pročitali našu priču o cenama i specifikacijama za MG HS Core, kliknite ovde.

Kupci će dobiti približno 52 kilometra potpuno električne vožnje iz tečno hlađene baterije od 16,6 kV, izračunato pomoću ažuriranog ciklusa testiranja VLTP.

Električni motor od 90kV upotpunjen je 1,5-litarskim četvorocilindričnim motorom od 119kV / 250Nm sa turbopunjačem, ukupne snage 209kV i 480Nm, što dovodi MG do 100km / h sa mesta za 6,9 sekundi.

Potpuno punjenje HS baterije traje oko pet sati koristeći zidni punjač od 7 kV kod kuće, koristeći utikač tipa 2.

Potrošnja goriva se kombinuje sa 1,7 litara na svakih 100 km pređenih, a emisije iznose 39 g / km.

Unutrašnjost sedišta je obložena kožnim tapacirurom Bader sa Alcantara oblogom i kontrastnim crvenim šavovima, sa grejanjem i dodatnim jastukom za putnike koji su prednji. Prilagodljivo ambijentalno osvetljenje, dvozonska kontrola klime i panoramski krovni prozor su svi standardni, a svaki red ima dva USB punjača. Kapacitet prtljaga je naveden na 1275 litara sa spuštenim zadnjim sedištima od 60/40.

Vozač dobija 12,3-inčni digitalni sklop instrumenata, dok 10,1-inčni ekran brine o informativno-zabavnim obavezama, zajedno sa satelitskom navigacijom, kamerama od 360 stepeni, Apple CarPlai / Android Auto sposobnošću i audio sistemom sa šest zvučnika sa surround zvukom.

MG takođe nudi ulazak i start bez ključa, električna preklopna ogledala sa grejanjem i daljinsko upravljana zadnja vrata.

Elektrifikovani SUV opremljen je kompanijskim paketom „Pilot Active Safeti Technologi“, koji uključuje prilagodljivi tempomat, pomoć pri zadržavanju trake, otkrivanje mrtvih tačaka, poluautonomno kočenje u slučaju nužde, otkrivanje putnih znakova, upozorenje za poprečni saobraćaj u zadnjem delu, autonomna pomoć u gužvi u saobraćaju i automatska kontrola dugih svetla.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button