fbpx
Automobili

Audi K8 sprema se za humanitarnu akciju Audi Foundation

Audijeva godišnja nagrada ponovo je uključena, a nagrada RS4 Avant za 2019. godinu koju je ove godine pratio moderan novi K8.

Novi Audi K8 nudi se u godišnjoj tomboli Audi Foundation, koja je sada već peta godina prikupljanja novca za australijske dobrotvorne programe.

Vrijedan više od 168.000 USD, uključujući porez na luksuz i troškove puta, K8 55TFSI je velika nagrada za učesnike koji traže ulaznicu u iznosu od 50 USD putem veb stranice fondacije.

„Audi fondacija je korporativna filantropska fondacija koja nudi podršku neprofitnim organizacijama koje dele fokus i ambiciju Audi Australije da podstaknu promene u našim zajednicama“, rekao je Paul Sansom, šef kompanije Audi Australia i član Odbora Audi Foundation.

„Lota za prikupljanje dobrotvornih sredstava pomoći će vitalnim sredstvima za progresivne pristupe u lečenju i preoblikovanju puteva obrazovanja i karijere za ruralna i regionalna područja, kao i podsticanje pozitivne promene mentalnog zdravlja.“

Audio fondacija za prikupljanje finansijskih sredstava Audi Foundation otvorena je za ulazak u sredu, 19. avgusta 2020. u 20:00 sati AEST. Trajaće do 11. novembra 2020. i zatvara se u 17:00.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button