fbpx
Automobili

2021. Toiota Avalon dodaje kompromis AVD-u

Bilo je vreme kada je velika limuzina bila uobičajena pojava na američkim prilazima, ali u poslednje vreme veća je verovatnoća da će četvoro vrata u punoj veličini biti neplanirana nadogradnja na Hertz-ovom šalteru nego namerna kupovina dilera.

Toiota Avalon nastavlja da lupa bubnjem za svoje pleme, uprkos sličnim modelima kao što su Buick LaCrosse, Chevrolet Impala i Kia Cadenza koji se svi klanjaju zbog neslaganja. Iako je većina njegovih konkurenata ukinuta, Toiota nastavlja da poboljšava liniju Avalona.

Za 2021. godinu Toiota dodaje opcioni pogon na sva četiri točka za one od nas čiji su podni otirači solju. Na nesreću onih koji vole ubrzanje, verzija sa pogonom na sva četiri točka dostupna je samo sa 2,5-litarskom četvorkom sa 202 konjske snage umesto sa Avalonovim V-6 od 301 KS sa prednjim pogonom. Sistem pogona na sva četiri točka uvek šalje obrtni momenat na prednje točkove, ali ako prednje gume počnu gubiti vuču, elektronski kontrolisana spojnica se uključuje da pošalje do polovine obrtnog momenta motora nazad.

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button