fbpx
Automobili

2021. Otkriven Subaru Levorg, potvrđen australijski debi

Subaru Levorg prikazan je u punoj proizvodnoj specifikaciji, ali detalji za australijsku verziju još nisu poznati.

Subaru Levorg iz 2021. godine predstavljen je u Japanu, a CarAdvice može potvrditi da će model doći u Australiju.

Najava pruža najbolji izgled sledeće limuzine VRKS performansi, koja svoju arhitekturu deli sa modelima Levorg i Impreza.

Novi karavan Levorg lansiraće se u Japanu sa 1,8-litarskim turbo četvorocilindričnim benzinskim motorom koji proizvodi 130kV / 300Nm, zamenjujući trenutni 1,6-litarski turbo motor – ali šef komunikacija Subaru Australije David Rovlei rekao je CarAdviceu da će lokalna varijanta biti “znatno” različit od [Levorga] na domaćem japanskom tržištu “.

Gospodin Rovlei je tajno dodao da će novi Levorg biti razvijen kako bi “privukao još veću bazu kupaca”.

Ovo nagoveštava da australijsko tržište dobija manji 1,5-litarski turbo četvorocilindraš, koji se očekuje u predstojećem Imprezi i visokom KSV otvoru, za koji se izveštava da će zameniti ne-turbo 2.0-litarski u trenutnom opsegu.

Manji motor mogao bi da pomogne da se smanji cena Levorga, koji počinje sa 37.240 dolara plus troškovi na putu za trenutni model.

Međutim, u izjavi iz Subaru Australije Levorg se naziva „vagonom performansi“, tako da postoji šansa da se 1,8-litarski motor preskoči u korist – ili da mu se pridruži – novi 2,4-litarski turbo motor za koji se priča da će sledeći – generacija VRKS.

Koji god motor Australija dobije, očekuje se da će model dobiti CVT automatski menjač i pogon na sve točkove.

Subaru Japan je takođe najavio Levorg STI Sport na predstavljanju, ali detalji o verziji visokih performansi u ovoj fazi nisu u potpunosti otkriveni.

U kabini će verzije sa vrhunskim opsegom dobiti 11,6-inčni ekran za zabavu i informaciju, kao i 12,3-inčni digitalni sklop instrumenata za vozača, dok se očekuje da će početni modeli dobiti 7,0-inčni ekran za zabavu i analogne brojčanike.

Datum izdavanja za Australiju još nije najavljen, ali očekuje se nastup u drugoj polovini 2021. godine.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button