fbpx
Automobili

2021. Hundai Tucson N moguć, kaže šef proizvoda

Iako su ostali dosadni u odnosu na performanse SUV-a, šefovi Hundaija su sugerisali da Tucson N još uvek nije isključen.

U intervjuu sa Lorenzom Glaabom, Hundaijevim šefom globalnog upravljanja proizvodima i SangIup Lee-om, šefom globalnog dizajna, gospoda su aludirala na verziju performansi Tucson SUV-a koja još uvek nije isključena.

“Sve je moguće. Pažljivo nadgledamo tržište. Ako verujemo u taj određeni segment – za tip karoserije SUV-a – to ima smisla, onda možemo da se krećemo vrlo brzo”, rekao je gospodin Glaab na pitanje o Tucsonu N.

“Govoreći o N-Line-u, ovo je zaista više o strani dizajna. N model se odnosi na performanse i stvarnu snagu i dodatnu funkcionalnost u tom pogledu, a N-Line je više [na] strani dizajna”, rekao je gospodin Glaab.

Gospodin Li je dodao: “Mislim da N automobil mora imati sposobnost praćenja. Dakle, to je zaista važno na znački, da bi imao stvarnu supstancu. Mislim da je to vrlo važan deo”.

Glavni dizajner Hiundaija – odgovoran za upečatljiv izgled novog Tucsona – izgleda da je zagovornik modela Tucson N, našalivši se svom kolegi: „Tako mi je drago, Lorenze, rekli ste da su N mogućnosti otvorene za druge automobile “.

Neimenovani izvor brzo je bacio hladnu vodu na glasine, postavljajući pitanja da li proizvođač automobila ne želi da odvrati pažnju od predstojećeg otkrivanja Tucsona.

Da je model bio potpuno odbačen, kao što je predloženo, čini se da bi glasinu lako mogao da ukine jedan od šefova Hiundaija.

Portparol Hiundai Australije nedavno je rekao CarAdvice-u: „Predsednik Hiundaia, gospodin Albert Biermann, ranije je izjavio da će smatrati širok spektar proizvoda pogodnim za razvoj visokih performansi N, u svim modelima, uključujući i SUV vozila“.

Tokom intervjua, Lorenz Glaab, koji je zadužen za globalni pravac kompanije, rekao je: “N je očigledno sredstvo za emocionalno izražavanje brenda i za prikaz supstance koju smo [sposobni] da isporučimo. Tako da imamo trenutnu portfolio N modela, a naša jasna namera je da se nadogradimo na tom portfelju “.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button