fbpx
Automobili

2020. Renault Koleos dobija produženje sedmogodišnje garancije, cene vožnje

Kupcima Renoa sada će biti ponuđena bolja vrednost na Koleosu do kraja 2020. godine

Renault je proširio postojeću sedmogodišnju garanciju i ponude za odvožene cene na srednjem SUV-u Koleos do kraja godine.

U ponudi se Koleos pokreće sa 32.990 američkih dolara za osnovni model Koleos Life i dostiže 44.990 američkih dolara za vodeći Koleos Intens 4k4, označavajući smanjenja do 500 dolara na preporučenu maloprodajnu cenu.

Do 31. decembra, kupci kompanije Koleos takođe će dobiti sedmogodišnju garanciju na neograničeni kilometar, pet godina pomoći na putu kada se servisiraju u ovlašćenom Renault servisu i pet godina ograničenih cena na 150,00 km za ukupno 2715 američkih dolara.

Intervali servisa su svakih 30.000 km ili 12 meseci tokom prvih pet godina vlasništva nad Koleosom. Obično Renault nudi garantni rok od pet godina i neograničene kilometraže za svoj domet putničkih automobila.

„Sretni smo što pružamo ovu fantastičnu ponudu australijskim kupcima i potvrđujemo Koleos kao jednog od najcenjenijih terenaca na tržištu“, rekao je australijski generalni direktor Renault Anouk Poelmann.

„Koleos nudi sjajno vozilo za porodice da ponovo otkriju radost putovanja. Sa svojom težinom vuče od dve tone, takođe čini odlično vozilo za bekstvo za porodice koje žele da istražuju i dalje “.

Sve verzije Koleos dobijaju isti 2,5-litarski četvorocilindrični benzinski motor i neprekidno promenljivi prenos.

Osnovni modeli imaju pogon na prednje točkove, ali kupcima se nudi izbor pogona na prednje točkove ili pogona na sva četiri točka na vrhunskim specifikacijama Intens.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button