fbpx
Automobili

Otkrila je 2021. Kia Stinger, australijski debi koji treba da dođe kasnije ove godine

Objavljeno je ažuriranje Kijine performanse limuzine za srednji životni vek, sa novim svetlima i novim ekranom za zabavu.

Kia Stinger iz 2021. godine otkrivena je uoči australijskog debija postavljenog za kasnije ove godine, što pokazuje šta je relativno suptilno dizanje lica u srednjem veku do vodeće limuzine performansi kompanije.

Iako su promene u stilu osveženog Stingera neznatne, glavne razlike izgledaju u svetlima zadnjeg svetla modela i novom dizajnu alu felni od 18 i 19 inča.

Zanimljivo je da farovi na službenim fotografijama izgledaju kao da su postavljeni na trenutni model, umesto da su redizajnirane jedinice nedavno špijunirane.

Upravo zadnji deo najviše pažnje privlači novi Kia Stinger, sa revidiranim LED svetlima zadnjeg svetla, sada funkcionalnim preko srednjeg svetlosnog traka, koji se proteže nad poklopcem prtljažnika – ranije je ovo bio pasivan kozmetički artikal.

Najavljen je novi ‘Dark Package’, koji nudi sjajnu crnu prazninu na zadnjem braniku koji će pratiti crne savete izduvnih gasova i značke, ali nema reči da li će Australija dobiti ovu opciju. Ranije smo ovdje nudili izdanje Night Ski, zajedno sa izdanjem Carbon.

Iznutra, a novi Stinger dobija nadograđeni 10,25-inčni ekran s visokom razlučivošću za zabavu koji sjedi na istaknutoj stranici nad instrumentnom tablom.

Kia kaže da novi sistem osvetljenja za raspoloženje omogućava vlasnicima da biraju između 64 boje. Na fotografijama se vidi prošarana koža, revidirane tvrde opcije ukrašavanja i uložak od brušenog aluminijuma u ​​donjem delu volana.

Čitajući pažljivi čitaoci možda su primetili čudne značke ‘E’ na prednjem nosu i volanu službenih fotografija.

AVD značka prikazana na fotografijama u štampi – koja ukazuje da je Stinger opremljen pogonom na sve točkove – verovatno ni on neće lokalno uspeti. Opcija je dostupna već duži niz godina, ali isključivo tržištima sa pogonom na levoj strani.

U ovoj fazi, detalji pogonskog sklopa nisu objavljeni. Iako postoje izveštaji o snažnijem 3,5-litarskom tvin-turbo V6-u koji se snašao u modelu, portparol lokalnog kraka marke rekao je CarAdviceu u aprilu 2020. da “ne očekuju bilo kakve izmene motora” u trenutnim specifikacijama.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button