fbpx
Automobili

Najbolje ponude za iznajmljivanje novih automobila za mart 2022

Nema mnogo dobrih izbora za novi lizing automobila, tako da smo ovog meseca pokušali da pronađemo osam vozila sa kojima bismo trpeli narednih 24 do 36 meseci dok se stvari ne vrate u normalu.

Preterani smo sa sedanima jer mnogi proizvođači automobila guraju sedane jer su zalihe drugih modela i dalje tesne, a cene transakcija ostaju visoke. Izbegavanje dilerskih maraka tokom ovog neviđenog, naopako okrenutog tržišta je ključno—a specijalan lizing uz podršku proizvođača može biti vaš najbolji način da nabavite novi automobil bez preplate. Imajte na umu da postoji mnogo neprivlačnih ponuda (da li biste želeli Tojotu Avalon za 519 dolara mesečno?) jer automobilska industrija sa manje automobila za prodaju očajnički pokušava da izvuče što više profita od svake prodaje koliko može.

Dok ste već kod toga, pročitajte naš vodič za lizing. Pokrili smo sve što bi moglo biti zatamnjeno u izložbenom prostoru: naknade za oglašavanje, faktori novca, ostatke, pravne implikacije i sve ostale sitne slova koje bi vas mogle koštati hiljade više nego što biste očekivali. Kada upoređujete slične automobile, imajte na umu da niža mesečna cena često zahteva više novca unapred. Kao i kod svakog posebnog nacionalnog zakupa, unesite svoj poštanski broj na veb lokaciju proizvođača automobila da biste proverili da li se ovi dogovori primenjuju na vašu oblast. Cene mogu biti veće ili niže u zavisnosti od regiona. Istraživanje je uvek vaš prijatelj.

Za mali krosover sa pogonom na sva četiri točka, nećete naći bolji zakup od ovog osnovnog CKS-30. Mnogi drugi zakupi koje smo pronašli u ovoj kategoriji odnosili su se na modele sa pogonom na prednje točkove koji ne mogu ni približno da odgovaraju Mazdinom stilu i udobnosti vožnje. U poređenju sa većim CKS-5, CKS-30 je skučen za četiri osobe — ta velika zadnja vrata varaju — ali spolja je mnogo uglađeniji i ima LED pokazivače pravca koji oponašaju sporo nestajanje halogenih sijalica. Ovakvi detalji dizajna su razlog zašto gravitiramo Mazdi (plus dobro upravljanje i visokokvalitetni enterijer).

Ram 1500
329 dolara mesečno / 3408 dolara pri potpisivanju
24 meseca/20.000 milja
Ram i dalje vodi Ford i GM po kvalitetu vožnje, rukovanju i dobro opremljenom enterijeru. Uprkos osvežavanju Silverado 1500’s i Sierra 1500’s 2022, i redizajn F-150 za 2021, Ram 1500 je kamion koji bismo preporučili. Ovaj zakup je za Big Horn 4k4 sa kabinom za posadu i standardnim krevetom. Takođe ostavlja dovoljno prostora za dodavanje nekoliko hiljada dolara u opcije, tako da nećete ostati sa osnovnim kamionom.

Toiota Corolla
209 dolara mesečno / 2999 dolara pri potpisivanju
30 meseci/30.000 milja
Corolla on steelies nije ista Corolla on steelies od pre 10 godina. Za početak, mnogo je bolje opremljen (sa 10 vazdušnih jastuka, uključujući zadnje bočne vazdušne jastuke koje čak ni luksuzni automobili ne uključuju kao standard, i prilagodljivo krstarenje sa aktivnim upravljanjem). Baš kao i trenutni Camri, najnovija Corolla je zabavnija za vožnju, zahvaljujući Toiotinim obnovljenim naporima u upravljanju i dinamici šasije u svojim automobilima koji se koriste za hleb. Preferiramo SE srednjeg opsega sa šestostepenim manuelnim menjačem—ako možete naći takvog jednoroga na lageru.

Honda Civic
219 dolara mesečno / 3199 dolara pri potpisivanju
36 meseci/30.000 milja
Bolja alternativa za male limuzine je Civic, koji doživljava potpuni redizajn za 2022. Unutrašnjost nalik Audiju je bolja od većine novijih modela A3 koji koštaju duplo više od ovog Civic Sporta (koji dolazi sa crnim točkovima od 18 inča, približni ključ i asistenciju vozaču kao što je zadržavanje trake). Nije baš tako sportski kao Civic Sport Hatchback, koji ima Hondin vrhunski šestostepeni manuelni, niti ima turbo motor bogat obrtnim momentom EKS. Takođe ćete morati da posedujete Hondu iz 2012. ili noviju da biste se kvalifikovali za ovu ponudu.

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button