fbpx
Uncategorized

Suzuki Across, „različiti blizanci“ Toyote Rav4 je priključni hibrid

2.5 benzinski motor u kombinaciji s dva elektromotora: u Europi se prodaje od jeseni

“Ponovno punjenje” ili stavljanje na tržište istog proizvoda s različitim robnim markama. To je smisao rada Suzuki Across: novi japanski SUV, u stvari, je blizanci Toyote Rav4, od koje nasljeđuje veliki dio dizajna, unutrašnjosti, građevinske platforme, plug-in hibridne mehanike i elektrificiranog sustava pogona na sva četiri točka. pogonski točkovi. Sve je to rezultat suradnje koju je Suzuki sklopio s Toyotom za unakrsnu opskrbu modela namijenjenih tržištima u različitim geografskim područjima. Otvaranje Across naloga očekuje se u Europi na jesen 2020. godine po cijenama koje će se definirati.

Suzuki Across, „različiti blizanci“ Toyote Rav4 je priključni hibrid
Dizajn prednje strane malo razlikuje dva vozila, posebno s obzirom na rešetku i svjetla, opremljena LED tehnologijom. U unutrašnjosti se, s druge strane, ističe 9-inčni zaslon osjetljiv na dodir opremljen multi-standardnim integracijskim sistemima CarPlay, Android auto i MirrorLink. Prtljažnik je korisne zapremine 490 litara.

Utični hibridni pogonski sustav je sofisticiran, tj. Punjiv na utikaču: koristi elektromotor (sa 182 ks najveće snage i 270 Nm okretnog momenta, pogonjen baterijom od 18,1 kWh, instaliran ispod poda), postavljen sprijeda , a u kombinaciji s 2.5-litarskim toplotnim motorom od 182 KS. Drugi električni motor od 54 KS povezan je sa stražnjom osovinom i može raditi u kombinaciji s prednjim motorom za raspodjelu obrtnog momenta između dviju osovina u rasponu od 100: 0 do 20:80. Ovo bi trebalo osigurati dobru vuču na površinama sa slabim prianjanjem i bolje držanje na cesti.

Stoga je ukupna snaga jednaka 306 KS, dobra za ubrzanje od 0 do 100 km / h za oko 6,2 sekunde. Osim toga, automobil može putovati u potpuno električnom režimu oko 65 km, stanje napunjenosti baterije i dozvoljeni uvjeti vožnje. Tehnologije posvećene sigurnosti uključuju automatsko kočenje u nuždi, automatski sustav za vođenje trake i aktivni tempomat, koji koriste radarski milimetarski radar i monokularnu video kameru.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button