fbpx
Uncategorized

Pregled vlasnika Holden Caprice V-serije 2015

Pokupio sam ovaj dobar primer australijskog automobilskog inženjeringa u vreme kada sam mislio da se moja flota smanjuje na dva automobila sa tri. Pomalo duga priča koja uključuje ukradeni VT Commodore koji je potom pronađen… Vozilo kojim se trgovalo je bila Mazda 3 G25 iz 2021. Sveukupno sam dobio razuman posao sa 115.000 km na satu i sada ga posedujem pet meseci.

Automobil je prvobitno bio iznajmljeni automobil kompanije Avis sa aerodroma u Sidneju 2015–2017. Trgovao i otišao u veleprodaju automobila – završio kod Holden dilera u Gejtshedu u oblasti jezera Mekveri. Nekako ga je pronašao njegov sledeći vlasnik, farmer iz Vee Vaa NSV, koji ga je prodao na LandCruiseru prošle godine u Toiotinom dileru u Dubou.

Na prvi utisak, auto je bio u prilično dobrom stanju. Međutim, nakon nekoliko nedelja počeo sam da primećujem nekoliko tragova, a one su uklonjene za nekoliko stotina dolara putem uklanjanja udubljenja bez boje. Dalja vožnja u zakonskom garantnom roku polovnih automobila otkrila je vibracije na prednjem delu; zamenjeni su vrhovi podupirača i karike stajnjaka. A na istom putovanju, prodavac je popravio i poluprečnike i zadnju čeljust koja curi. Dobra usluga prodavača za otklanjanje problema. Sada je sve popravljeno.

Sve u svemu, iskustvo vožnje je izvanredno.

Počevši od spolja, stajling je impresivan. Prava količina sjaja i dizajn točkova od legure daju osećaj art dekoa. Vlasnici Stateman/Caprice često svoje automobile nazivaju čamcima ili jahtama – sa VN Capriceom u Heronu, lako je videti možda drugo značenje ovog žargonskog izraza. Koristio sam ovo kao vozilo za venčanje, gde zaista izgleda kao deo!

Unutrašnjost je razumnog kvaliteta i prilično dobro raspoređena sa odličnim šemama boja i prezentacijom. Kada sam prvi put dobio auto, imao sam velikih problema sa povezivanjem telefona sa MiLink-om. Ali posle nekoliko meseci, infotainment sistem mnogo lakše prepoznaje moj telefon. Ali Milink ekran je i dalje jeftin i zastareo u poređenju sa sistemom Sinc koji sam imao na Ford Focus ST slične berbe. Sedišta, prostor i udobnost su, međutim, besprekorni. Krov krova, televizori na zadnjem sedištu (koje tek treba da shvatim kako da koristim) – koliko je to sjajno?

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button