fbpx
Uncategorized

Lincoln će pokazati koncept pilota nadahnutog Shinolom na Pebble Beachu

Lincoln i luksuzni trgovac Shinola iz Detroita sarađivali su na jednokratnom konceptu SUV-a Aviator za ovogodišnji Pebble Beach Concours d’Elegance.
Koncept uključuje nekoliko Shinolina dizajnerskih motiva i rezultat je privlačan.


To je samo studija dizajna, ali mislimo da bi Lincoln i Shinola trebali staviti ovaj Aviator u proizvodnju.
Na ovogodišnjem Concours d’Elegance na Pebble Beach -u, Lincoln će pokazati koncept Aviator -a razvijen u saradnji sa prodavcem luksuzne kože i satova Shinola. Čini se da su dva brenda iz Detroita prirodno pogodna za takvu saradnju, a već luksuzni enterijer Aviator-a dobija sjaj koji uključuje nova sedišta od kože i antilopa, bakarne akcente i tkanu metalnu mrežicu ​​na instrument tabli i u sredini konzola. Ono što je čudno izostavljeno je sat na instrument tabli marke Shinola.

Bogati izgled karamel kože i umetci od antilopa krem boje na sedištima naglašeni su stilizovanom prugom po sredini, popularnim dizajnom Shinola. Lincolnovi dizajneri poznati su po tome što vole enterijer sa plavom tematikom, pa su uzeli malo slobode i dodali plavi naglasak pruzi. Spoljašnjost koncepta izvedena je u beloj boji koja ima za cilj da dočara istu bisernu završnu obradu kao jedno od Shinolinih sedefnih satova. Svetlu nijansu naglašavaju rešetka u boji bakra i točkovi od roze zlata.

Mislimo da Lincoln takođe treba da uključi i komplet odgovarajuće kožne i antilop prtljage za prtljažni prostor, ali, nažalost, ne možete imati sve. Lincoln kaže da je ovo zasad samo studija dizajna, ali ne bismo bili šokirani kada bismo videli da će se u nekom trenutku u budućnosti pojaviti model posebne serije ograničene proizvodnje.

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button