fbpx
Automobili

Cena i specifikacije Subaru KSV 2021: Cene rastu sredinom ažuriranja

Subaru KSV 2021. godine dobio je svoje srednjeročno ažuriranje, dobivši blagi lifting lica i novu tehnologiju vožnje, zajedno sa nekim novim varijantama.

Ali dok je Subaru podigao cene za početni KSV 2.0i AVD za 450 do 29.690 dolara pre troškova na putu, viši nivoi primetili su rast cena do 1170 dolara.

Subaru KSV 2.0 Hibrid sada je podeljen na dva modela: Hibrid L AVD (za 90 dolara jeftiniji od odlazećeg hibridnog modela) i Hibrid S AVD sa vrhunskim asortimanom po ceni od 40.790 USD plus troškovi na putu.

Novo za ažuriranje 2021. godine je Subaru-ov SI-Drive, koji nudi vozačima izbor između ekonomičnog i sportskijeg načina vožnje putem kontrola na upravljaču, prilagođavajući odziv motora kako odgovara.

Vožnja i upravljivost poboljšani su na novom Subaruu KSV, sa novim prednjim vešanjem za koji se navodi da poboljšava udobnost i odziv upravljanja.

Mehanički, međutim, ništa se nije promenilo, s 2,0-litarskim ne-turbo benzinskim četvorocilindrašem koji opet nudi 115kV / 196Nm putem sedmostepenog CVT automatskog menjača i pogona na sve točkove.

Hibridni modeli isporučuju nešto manje snage od 2,0-litra, sa 110kV / 196Nm, ali sa električnim motorom od 12,3kV / 66Nm koji pomaže u prenosu.

Početni KSV 2.0i AVD i 2.0i-L AVD dobijaju preklopna ogledala sa indikatorima za 2021. godinu, dok srednji raspon 2.0i Premium AVD sada ima grejana ogledala, kao i Subaru-ov sistem Vision Assist.

Vision Assist dodaje monitor mrtve tačke, pomoć pri promeni trake, upozorenje za poprečni saobraćaj unazad, automatsko kočenje unazad i monitor napred.

Za one koji planiraju da svoj KSV skrenu sa asfaltiranih puteva, 2.0i-S AVD sada ima Subaru-ov Ks-Mode, koji nudi izbor različitih načina vožnje za sneg i prljavštinu ili duboki sneg i blato.

Takođe novo za 2021 KSV 2.0iS AVD je dvostruko memorijsko sedište za vozača, sistem Vision Assist sa dodatnim monitorom sa bočnog pogleda, crna klavirska unutrašnja obloga, retrovizor sa vratima sa automatskim potapanjem, automatska preklopna ogledala i memorija položaja za vrata ogledala.

Dok niže varijante dobijaju SI-Drive, novi KSV Hibrid L AVD i Hibrid S AVD dobijaju E-Active Shift Control, koja automatski menja režim vožnje vozila na osnovu vožnje i ulaza na putu.

Hibrid L AVD takođe dobija Ks-Mode, Subaru-ov EieSight sigurnosni sistem, 8,0-inčni infotainment sistem sa digitalnim radiom, brisače koji osećaju kišu, vrhunsku presvlaku od tkanine, kožni upravljač i menjač, 17-inčne alu felne, auto farove, i prednja LED svetla za maglu.

Prelazak na Hibrid S AVD, a novi model sa vrhunskim opsegom dodaje Vision Assist, satelitsku navigaciju, unutrašnjost sa kožnim naglaskom, električno sedište vozača sa memorijom, grejanje prednjih sedišta, retrovizor sa automatskim zatamnjivanjem, sportske pedale, klimu sa dve zone kontrola i klavirska crna pločica.

Takođe su standardni osvetljeni suncobrani, retrovizori, ‘premium’ unutrašnje obloge, samonivelišući LED farovi, LED dnevna svetla, retrovizori sa automatskim zakretanjem na strani suvozača, automatska preklopna ogledala na vratima, memorija položaja za retrovizori, električni šiber i 18-inčni aluminijumski točkovi.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button