fbpx
Automobili

Cena i specifikacije Kia Stonic za 2021. godinu rano su objavljeni na mreži

Kia Stonic iz 2021. godine stigao je u Australiju, nudeći kupcima veći izbor na tržištu kompaktnih SUV vozila.

Dok CarAdvice i drugi mediji pripremaju testove na putevima koji će biti objavljeni u petak nakon što se lokalni embargo ukine, veb lokacija Kia Australia je ranije otkrila početne cene i specifikacije.

Prema veb lokaciji, Kia će Stonic u početku nuditi u dve varijante: Stonic Sport od 24.990 dolara za vožnju i vrhunski Stonic GT-Line od 29.990 dolara za vožnju.

Očekuje se da će se pristupačniji model S pridružiti narednim mesecima. Sport se nudi sa 1,4-litarskim benzinskim četvorocilindričnim motorom koji nudi 74kV snage pri 6000 o / min i 133Nm obrtnog momenta pri 4000 o / min.

Tvrdi se da potrošnja goriva iznosi 6,7 litara na 100 kilometara, što proizvodi 155 grama CO2 po kilometru. Pogon se na prednje točkove šalje pomoću šestostepenog ručnog ili opcionog šestostepenog automatika.

Stonic GT-Line (na vrhu) dobija 1,0-litarski turbobenzinski benzinski trocilindrični motor, koji proizvodi 74kV pri 4500-6000 o / min i 172Nm pri 1500-4000 o / min. Kombinovana ekonomičnost goriva je navodnih 5,4 L / 100 km, pri čemu se troši 125 g / km CO2.

Unutrašnjost Stonic Sport dobija crnu tkaninu, 8,0-inčni informativno-zabavni ekran sa satelitskom navigacijom i Apple CarPlai / Android Auto funkcijom, više Bluetooth veza, parkirnu kameru i senzore za zadnji pogled, zvučni sistem sa šest zvučnika, ulazak bez tastera, push- dugme za pokretanje, asistencija za duga svetla, tempomat, dva USB i dva 12-voltna punjača, retrovizor sa automatskim zatamnjivanjem i preklopno zadnje sedište od 60:40.

Stonic GT-Line dodaje vrhunsku crnu presvlaku, sportski volan, aluminijumske sportske pedale, automatsku kontrolu klime i klizni krovni otvor.

Svi modeli se standardno isporučuju sa paketom sigurnosnih tehnologija, uključujući autonomno kočenje u nuždi sa prepoznavanjem pešaka i biciklista, pomoć pri zadržavanju trake, pomoć pri praćenju trake, upozorenje za pažnju vozača, upozorenje za vodeće kretanje vozila, pomoć pri kretanju sa brda, automatska vrata koja prepoznaju brzinu brave, dva položaja Isofik, i prednji, bočni i vazdušni jastuci za zavese

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button