fbpx
Uncategorized

Cena i specifikacije Ford Puma 2022

Vozni automobil godine za laki SUV-ov izbor Ford Puma za 2022. godinu košta više u 2022. – u zavisnosti od vaše konfiguracije.

Dok su cene u celom Fordovom asortimanu Puma sa tri varijante porasle za 350 dolara, dodatni troškovi u čitavom asortimanu su postali jeftiniji.

To znači da istoimena i početna Puma sada košta 30.440 dolara (+350 dolara) pre troškova na putu.Standardne spoljašnje karakteristike na istoimenom osnovnom modelu uključuju puna LED prednja svetla, LED svetla za maglu, 17-inčne točkove sa rezervnim točkom koji štedi prostor, zadnji spojler i mat crne stilske elemente.

Unutrašnjost, oprema ostaje nepromenjena u odnosu na lansiranje automobila 2020. godine, sa ekranom Sinc 3 od 8,0 inča, Apple CarPlai i Android Auto, digitalnim radiom i matičnom satelitskom navigacijom. Standardne bezbednosne funkcije uključuju upozorenje o napuštanju trake, zadnje parking senzore i prepoznavanje saobraćajnih znakova.Što se tiče opcionih dodataka, ‘Park Pack’ sa dodatnim troškovima smanjen je sa 1500 USD na 990 USD u celom Puma asortimanu za 2022. Paket uvodi prednje parking senzore, adaptivni tempomat i aktivnu pomoć pri održavanju trake.

Dve druge opcije dostupne na osnovnoj Pumi uključuju električna vrata prtljažnika bez upotrebe ruku zajedno sa ulaskom bez ključa (750 dolara) i prestiž farbom (650 dolara). Dve druge opcije – prestižna boja sa kontrastnim crnim krovom i krovom koji se otvara – ukinute su na osnovnom modelu za 2022.

Sledeći u asortimanu sa tri automobila je Ford Puma ST-Line. Po ceni od 32.390 USD (+350 USD) pre troškova na putu, ovaj model sa sportskom tematikom uvodi ST-Line karoseriju sa većim zadnjim spojlerom, mašinski obrađenim 17-inčnim točkovima i izduvnim sistemom većeg prečnika.

Mehaničke promene su ograničene na podešavanje sportskog vešanja, ali dobijate i 12-inčni digitalni instrument tablu i volan sa ravnim dnom za dodatnu potrošnju.

Opcije dostupne na Puma ST-Line 2022 odražavaju one u osnovnoj Pumi: Park Pack (990 USD), vrata prtljažnika sa električnim pogonom bez upotrebe ruku zajedno sa ulazom bez ključa (750 USD) i prestižna boja (650 USD). Ranije dostupni kontrastni crni krov i krovni otvor koji se otvara su ukinuti.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button