fbpx
Automobili

Cena i karakteristike BMV-a serije 421: novi model stiže u oktobru

Linija BMV-a serije 4 Coupe biće ponuđena od oktobra, a u Australiju stižu tri verzije: 420i, 430i i potpuno novi M440i kDrive.

BMV je objavio cene i specifikacije za 2021 seriju Coupe. U ponudi će biti tri varijante: 420i, 430i i potpuno novi M440i kDrive.

Linija će biti dostupna u Australiji od oktobra 2020. godine. Vozilo nove generacije veće je od prethodnog, pa se u dužinu povećava za značajnih 130 milimetara na 4768 mm.

Širina se povećala za 27 mm na 1852 mm, a međuosovinsko rastojanje raste za 41 mm do 2851 mm.

Ukupna visina vozila lagano je porasla, za 6 mm do 1383 mm. Vanjskom estetikom automobila dominira ogromna i kontroverzna nova rešetka.

BMV-ov šef dizajna, Domagoj Dukec, otkrio je ranije ove godine da polarizirajuću karakteristiku drugi modeli neće usvojiti.

Australijskim kupcima će biti na raspolaganju čitav niz motora, sa zrcalima u liniji s onima iz serije 3 serije. Uključuju četvorocilindrične motore od 2,0 litra za 420i i 430i, koji isporučuju 135kV i 300Nm, odnosno 190kV i 400Nm.

Sva tri pogona su uparena sa osmostepenim pretvaračem zakretnog momenta „Steptronic“ sa automatskim menjačem.

Za australijski BMV M Sport paket dolazi standardno i sadrži komplet karoserije, kompletno sa velikim velikim usisnicima za vazduh na prednjem delu, sportskim vešanjem, 19-inčnim M felnama od lakih legura i jastucima za kolena sa bočne strane centralne konzole.

Sportska sedišta i novo dizajnirani M kožni upravljač takođe su standardno. Pakovanje od ugljeničnog spoljašnjosti takođe se može odabrati.

Apple CarPlai i Android Auto su u novom automobilu uključeni putem BMV-ovog operativnog sistema 7.0. Ispred upravljačkog programa je 12,3-inčni digitalni instrument instrument, dok glavne informacije o zabavi upravljaju 10,25-inčni dodirni displej i iDrive kontroler ugrađen na konzolu, sa glasovnom kontrolom i opcionom kontrolom pokreta.

Ugrađena SIM kartica sa 4G LTE povezivanjem i BMV Connected Package Professional omogućavaju korišćenje digitalnih usluga u automobilu. Tu se ubrajaju BMV TeleServices i inteligentni hitni poziv, informacije o saobraćaju u realnom vremenu sa upozorenjem o opasnosti, daljinske usluge i usluge recepcija. Klase serije Al 4 isporučuju se sa BMV-ovim sistemom zaslona head-up u boji koji je standardno opremljen.

BMV će takođe ponuditi svoju najnoviju naprednu funkciju za daljinsko pokretanje motora. Daljinska nadogradnja softvera takođe omogućava ažuriranje funkcija vozila i ažuriranja softvera i dodatne digitalne usluge uživo.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button