fbpx
Uncategorized

2023 BMV 320i LCI pregled

Neki od najčistiglednijih pojmova u poslednjih nekoliko godina videli su u sektoru luksuznih vozila. 2023. BMV 320i odavno je varijanta ulazne nivoa u rasponu BMV 3 serije, ali njegova cena je skočila u cijelu 14.000 dolara ili otkad je generacija pokrenuta u 2019. godini.

To je nahodna cena koja je započela relativno vožnja luksuznog limuzina, pa smo pokupili na primer LCI (face0) BMV 320i da vidim da li i dalje isporučuje na principima BMV-a na principima oštrog vožnje, Impresivni tehnički interfejs i praktična i premium kabina.

Koliko košta BMV 320i u Australiji?
Pošto se okreće ugao sa ovim novim faceliftom G20 generacije, BMV je naleteo na cene celokupno 2023 BMV serije 3 serije. Sada počinje na 78.900 dolara pre troškova na putu za 320i, pre nego što se naglo poraste na 93.400 USD za sledeći korak u porastu 330i, a zatim ponovo na 97.400 dolara za dodatak Hibrid 30e.

Da biste dodali neki kontekst, 330i je založio oko 70.000 dolara nakon što je 2019. godine, a 330E je bio 75.900 dolara.

Ne grešite, kada vidite novu BMV 3 seriju na putu, osoba koja stoji iza točka uplatila je mnogo novca da bude tamo.

Povratak na 320i na nivou unosa, andromiramo šta vlasnik može očekivati sa kupovinom. 2023. BMV 320i predstavlja revidirani stil na prednjem kraju sa prikvačenim fassijom (sa LED farovima) i podešenom Grille-om bubrega. Postoje novi dizajn točka od 18 i 19 inča uz stranu, dok je zadnji kraj tretiran donjim branikom sa naglašenim donjim crnim delom.

Preko pre-facelift 320i Ovaj novi automobil dobija displej upravljačkog programa dual širokog ekrana sa 14,9-inčnim infotainmentnom ekranom i 12,3-inčnim digitalnim instrumentnim klasterom, adaptivnim tempomat, unosom za ključeve bez ključne klime i klimatske klime Tri-zone. Ovo se pridružuje M sportskim paketu kao standard, kao i Alcantara i SensatEC (fauk antilop i koža) presvlaka, električna sredstva, ogledalo bežične pametne telefona i za zrcaljenje i punjenje pametnog telefona, i naglavljenim ekran i 18-inčnim sportskim točkovima.

Snaga celokupne raspona 3 serije – isključujući M3 i M340i – potiče se sa 2,0-litara četvorocilindričnog motora sa turbopunjenjem. U 320i aplikaciji motor ispušta 135kV / 400nm, koji se šalje na zadnji točkovi kroz automatski automatski menjač.

BMV je zaključan u starosnoj bojnoj borbi sa Audi i Mercedes-Benzom sa sopstvenim luksuznim limuzinim sevansima, Audi A4 i Mercedes-Benz C-klasom.

Koliko prostora ima BMV 320i unutra?
Ova poslednja revizija sa velikim jednostrukim ekranom je sjajno ažuriranje već modernom i tehnološkom kabinu sa 3 serije. Materijali koji se koriste u celom unutrašnjosti su visok kvalitet i postavljaju cenu i pozicioniranje. Oni se takođe osećaju izgrađenim da traje udaljenost sa čvrstim fit i završnim.

Prostor u prednjem redu je pristojan, mada sam našao nogu da je prenošeni tunel zamrzavao. Za referencu sam visok 194cm, toliko kraći vozači verovatno neće trpeti istu sudbinu. Tretirate se sa niskom položajem vožnje, sedišta su udobna i podržavajuća (sa podesivim oticanjem) i sve padne ergonomski u ruci.

BMV je jedno od najkaži za uvođenje malo konode za noge na mestu tradicionalnog selektora prenosa. To znači da ima više prostora da mašete rukom preko središnje konzole, ali se nekada navikavaju (ako ste BMV tradicionalistička, kontinuirano ćete stići za stari selektor prenosa).

Nažalost, BMV je prebacio većinu klimatskih kontrola na ekranu Infotainment, koji je jasno loša ideja. To znači da morate da vozite kroz nekoliko ekrana samo da biste podesili temperaturu. Na ekranu se nalazi vrtoglavica sa sadržaja na ekranu da biste se prebacili i više, ali više na Infotainment-u.

Prelazak nazad, sedišta drugog reda su stisne iza mog sopstvenog položaja u vožnji i najbolje su rezervisane za malu decu ili odrasle osobe koje ne vole. Dovoljno je prostora da ne bude skučena, ali nedostatak nožne sobe i prostora za kolena neće se iznervirati na dužim pogonima.

Na leđima je kapacitet 480l, ali čizma ne sadrži funkcionalnost napajanja prtljažnika. Zadnja sedišta se preklopi naprijed u formatu 40/20/40.

Da li BMV 320i ima Apple Carplai i Android auto?
BMV je konsolidovao svoje ekrane za Infotainment u jedinstveni dugačak okno prikaza koji se proteže od središta crtica preko vozačevog instrumenta. Ovaj okno je zapravo sastavljen od dva odvojena od 14,9 i 12,3-inčnih ekrana.

Izgleda vrlo glatko u svom dizajnu i predstavlja izuzetno sliku visoke definicije.

BMV ima reputaciju za svoje inovativne i jednostavne sisteme za infotainment, ali nažalost novi IDRive 8.0 nije najjednostavnije korisničko iskustvo. Aranžman lista menija i početna stranica bogate sadržajem su zbunjujuće, dok vas često preplavljuju da biste dovršili jednostavne zadatke. Količina ikona na ekranu aplikacije je zbunjujuća, a gotovo se čini da su dizajneri ispunili stranicu punu ikona da izgledaju popularno.

Srećom BMV je i dalje uključivao rotacioni kontroler da se kreće na ekranu, ali postoji malo sumnje da je sistem dizajniran da se dodirne. Obožavao sam jednostavan rotacioni kontroler koji vas precizno odvede u desnu funkciju Infotainment, ali je škakljivo proći prst na ekranu i održavati fokus na vožnji.

BMV asistentkinja Aktivirala je pomoć, ali vikanje “Hei BMV …” i dalje je pogođen da li ćete dobiti odgovor.

Završio sam vođenje većine moje nedelje kroz bežični Apple Carplai, koji zaista dobro funkcioniše. Takođe ugrađeni u sistem je bežični Android Auto, Digital Radio (Dab +), ugrađena satelitska navigacija, saobraćaj i vesti i vesti i povezivanje zasnovano na daljinskom pristupu proveri vozila ili daljinskom zaključavanju i otključavanju sa pametnim telefonom.

Evo nade da se idrivski sistem vraća na jednostavniji izgled u sledećoj generaciji.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button