fbpx
Automobili

2022. Hiundai Tucson N Line zadirkivan, potvrđeno australijsko lansiranje

Hiundai je pratio svoje septembarsko predstavljanje redovnog Tucsona, danas je prvi put pogledao svoju pojačanu sportsku varijantu.

Trio zvaničnih najavnih slika za predstojeći Hiundai Tucson N Line 2022. godine predstavljen je danas, nakon što su u septembru predstavljeni redovni novi Tucson modeli.

Iako bi standardni Tucson trebalo da stigne ovde u prvoj polovini 2021, Hiundai Australia kaže da očekuje da će Tucson N Line stići do Australije „do kraja 2021“.

Potpuni detalji o novoj vodećoj varijanti (osim ako površine modela Tucson N imaju punu bocu) još uvek dolaze, ali očekuje se da će snaga dolaziti iz istog turbobenzinskog pogonskog agregata snage 213 kV i 422 Nm koji pokreće nedavno predstavljenu limuzinu Sonata N Line. . (Pogledajte naš video zapis Sonata N Line ovde.)

Za 2021. godinu, Hiundaijeva australijska linija N Line uključuje i30 Sedan N Line, Kona N Line, Sonata N Line i Tucson N Line – što ponovo potvrđuje da će i20 N Line predstavljen u oktobru biti preskočen u korist vrućeg i20 N. ( Pogledajte našu recenziju i20 N ovde.)

Na gornjem kraju videćemo i20 N kako je gore opisano, zajedno sa novoizgrađenim poklopcem i30 N (pregled) i i30 Sedan N.

„Ovo ostavlja jedan N model da bude najavljen“, danas je tajno rekla lokalna kompanija. Šta će biti? Iako nije otkriven, rečeno nam je da i ovde očekujemo Kona N.

U ostalim vestima o Tucsonu, redovni novi SUV Hiundai Tucson 2021. godine danas je debitovao u Sjedinjenim Državama – na svom imenjaku – uoči australijskog lansiranja zakazanog za prvu polovinu sledeće godine.

Možete pogledati video ispod, a ovde možete dobiti sve detalje o Tucsonu na australijskom tržištu.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button