fbpx
Automobili

2019 Land Rover Range Rover Velar P250 SE (184kV) pregled

Velar sam kupio kao nadogradnju na Jaguar KSE. Svideo mi se izgled Velara i nestrpljivo sam čekao sedam meseci dok nije stigao u martu 2019. godine.

Trebalo bi da primetim da nadograđujem automobile kao što ljudi menjaju donji veš. Posedujem 25 automobila za osam godina i obično vozim da bih uživao u njima pre nego što potražim drugi novi model.

Rečeno mi je da imam problem. Prvo, Velar je imao manjih problema koje je prodavac tokom vremena otklonio. To je podrazumevalo mnoga putovanja i vreme oduzeto uživanju u vozilu, otklanjajući otprilike šest meseci. Od tada nisam imao problema i vozio sam automobil 25.000 km

Ušteda goriva u proseku iznosi 11 do 12 litara na 100 kilometara, a to je krstarenje, a ne guranje automobila.

Tako da bih rekao da je ekonomija prosečna. Motor je bez napora i teče kroz zupčanike bez oklevanja i naprezanja. Udobnost i vožnja su neverovatni, izravnavajući neravnine na putu.

Volan je lagan i direktan za veliki automobil. Nisam odvezao vozilo sa terena, već sam ga vozio na neuređenim putevima, kojima se lako rukuje bez buke u kabini ili zveckanja.

Kvalitet izrade Smatram da je zaista impresivan i čvrst, bez škripanja i zveckanja. Volim kvake na vratima koje se uvlače u karoseriju, čineći da automobil izgleda čisto.

Telefonska veza je dobra, a promena između dva telefona je jednostavna.

Voleo bih bežično punjenje i Apple CarPlai ili Android Auto vireless kao standard vozila u ovom segmentu, jer većina drugih proizvođača koji se takmiče sa Velarom to sada imaju kao standard.

Svakako bih preporučio Velar ako želite porodični automobil sa puno prostora, koji se bez napora i udobno vozi, a svako može jednostavno sesti za volan i voziti se.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button