fbpx
Automobili

Vlasnik Tesle Elonu: ‘Krov nam je upravo pao’

Vlasnik Tesle Model I objavio je video na društvenim mrežama, tvrdeći da je stakleni krov njihovog automobila odleteo tokom vožnje.

Vlasnik Tesle Model I tvrdio je da se stakleni krov vozila odvojio od tela tokom vožnje autoputem u Kaliforniji.

U video snimku objavljenom na Tvitteru, vlasnik je svoje komentare uputio šefu Tesle Elonu Musku, napisavši: “Zašto nam niste rekli da Tesla sada prodaje kabriolete? Jer je krov našeg potpuno novog modela I otpao na autoputu”.

Na Teslinom modelu I, čitav krovni panel je jedan stakleni list. Neko za koga se tvrdi da je sin vlasnika objavio je dodatne informacije i fotografije na veb stranici Reddit.

Osoba tvrdi da je krov modela I – vozila koje se trenutno ne prodaje u Australiji – odleteo tokom vožnje autoputem nakon što je upravo isporučio njihov potpuno novi Tesla.

Po povratku automobila u salon, navodno je direktor komentarisao mogućnost da fabrika zaboravi da nanese zaptivku na stakleni krovni panel.

Određeni broj ljudi je odgovorio tvrdeći da su slični problemi sa vetrobranskim staklima netačno zapečaćeni na njihovim Teslinim vozilima.

Pre samo mesec dana, vlasnici Tesla Model I izvestili su da su komponente na njihovim vozilima obezbeđene pomoću materijala koji se nalaze u prodavnicama hardvera.

U junu 2020. kompanija za električne automobile zauzela je poslednje mesto u studiji o kvalitetu automobila u SAD-u.

Utvrđeno je da su vlasnici u proseku imali dva i po problema u prvih 90 dana posedovanja potpuno nove Tesle.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button