fbpx
Automobili

Unutar Radford Lotus Tipe 62-2!

Radford nam konačno pokazuje unutrašnjost Lotus Tipe 62-2 , a kompanija se udružuje sa britanskim proizvođačem satova Bremontom kako bi uključila štopericu i poseban sat na kontrolnoj tabli. Kupci će biti slobodni da dizajniraju enterijer po svom ukusu, a slike prikazane ovde prikazuju samo jednu opciju unutrašnjeg rasporeda.

Unutrašnjost daje ponosno mesto karbonskim vlaknima, što je jasno vidljivo na A-stubovima, panelima vrata, volanu, podu i centralnoj konzoli. Satovi imaju brušenu i tokanu završnu obradu za svoje kućište. Izgled koji nalazimo za prekidače na kontrolnoj tabli. Sedišta su mešavina crne kože i alkantare. Ali središnji deo je nesumnjivo ručica menjača ispod koje možete videti vezu sa uglačanim delovima.


Obratite pažnju na prisustvo tri mala ekrana u kokpitu. Oni u blizini levog i desnog A stuba služe kao ekrani za bočne kamere, što je posebno korisno jer Tip 62-2 nema zadnje staklo. Ekran u centru ima korisnički interfejs sa prilagodljivim elementima za svakog kupca.

Montažna ploča krije magnetizovanu priključnu stanicu za mobilni telefon i bežični punjač. Prilikom kupovine Tipe 62-2, kupci mogu odrediti lokaciju ploče ili je ukloniti ako je ne žele.

„Ovaj enterijer stručno istražuje tanku liniju između luksuza po meri i visokokvalitetne izrade, dok istovremeno prenosi suštinu punopravnog sportskog automobila“, Mark Stubs, direktor dizajna u Radfordu.

Kao što ime govori, Radfordov trkački automobil je u velikoj meri inspirisan trkačkim automobilom Lotus Tipe 62 iz 1969. godine. Ako želite mašinu u klasičnoj kombinaciji crne i zlatne boje John Plaier Special, kompanija će proizvesti samo 12 primeraka. Od ukupne proizvodnje od 62 jedinice.

Radford prodaje 62-2 u nekoliko varijanti. Classic je opremljen 3,5-litarskim V6 sa kompresorom koji razvija 430 konjskih snaga. Gold Leaf gura snagu do 500 konjskih snaga koristeći različite klipove i bregaste osovine. Model John Plaier Special ima unapređeni kompresor koji daje motoru 600 konjskih snaga.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button