fbpx
Automobili

2021. Volksvagen Tiguan Allspace Volfsburg Cena i specifikacije: Sedmosed sa posebnim sedištem u junu

Volksvagen Tiguan Allspace SUV sa sedam sedišta, trebalo bi da bude u junu, sa crnim elementima za oblikovanje i više standardne opreme.

SUV sa sedam sedišta Volksvagen Tiguan Allspace 2021. godine dobio je specijalno izdanje Volfsburg.

Po ceni od 59.990 dolara pre troškova na putu, Volksvagen Tiguan Allspace Volfsburg Edition 2021. godine će u australijske salone stići sa nizom zatamnjenih spoljnih i unutrašnjih detalja, naime na poklopcima ogledala, krovnim ogradama, oblogama prozora, donjem delu karoserije i donji usisnici vazduha napred.

To je prvi put da je Volksvagen jedan od svojih sedmoseda ukrasio značkom Volfsburg.

Ostali dodaci u odnosu na varijantu Volksvagen Tiguan Allspace R-Line na kojoj je zasnovan uključuju zatamnjenje prozora “90 procenata koji upijaju svetlost”, sjajne crne 20-inčne aluminijumske felne “Suzuka” i značke na vratima Volfsburga.

Inače, nivoi opreme su nepromenjeni, sa standardnim karakteristikama, uključujući 9,2-inčni informativno-zabavni ekran osetljiv na dodir sa Apple CarPlai-om, Android Auto i satelitskom navigacijom, grejanje prednjih sedišta sa memorijom podesivo po snazi, ulazak bez ključa, start sa dugmetom, električna vrata prtljažnika, tri-zona kontrola klime i adaptivne zaklopke.

Digitalni sklop instrumenata, Dinaudio premium zvučni sistem i kamera od 360 stepeni – sve funkcije izvedene iz R-Line paketa, koji je obično neobavezan – takođe su standardni.

Takođe je ugrađen i head-up displej, za koji Volksvagen tvrdi da je ekskluzivan za Volfsburg Edition.

Standardne sigurnosne funkcije uključuju autonomno kočenje u nuždi sa otkrivanjem pešaka, pomoć pri zadržavanju trake, prilagodljivi tempomat, nadzor mrtvih tačaka i upozorenje za poprečni saobraćaj pozadi.

Snaga Tiguan Allspace Volfsburg Edition-a je isti 2.0-litarski turbo-četvorocilindrični benzinski motor kao i njegov donor 162TSI Highline (sa paketom R-Line), koji šalje 162kV i 350Nm na sve točkove kroz sedmostepeni automatski menjač sa dvostrukom spojkom.

Zahteva se sprint od 0,8 km / h za 6,8 sekundi, dok je kombinovana potrošnja goriva ocenjena na 9,0 l / 100 km.

Dostupne su četiri boje – čisto bela, pirit srebrna, platina siva i duboko crna – sa svim trakama osnovna bela daje premiju od 800 dolara.

Panoramski krov od 2000 dolara je jedina opcija opreme.

Izdanje Volfsburg deli petogodišnju garanciju / neograničeni kilometar nižih razreda, dok su na raspolaganju trogodišnji planovi za usluge od 1350 dolara i 2300 američkih dolara.

Volksvagen Tiguan Allspace Volfsburg Edition 2021. godine stiže u australijske salone u junu – porudžbine su sada otvorene na mreži – nakon povratka srednje specifikacije 132TSI 4Motion u maju, koji se vraća nakon „produžene nedostupnosti zbog ograničenja u isporuci“.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button