fbpx
Automobili

2021. Potvrđena je Genesis G70 Shooting Brake za Australiju, ovde do oktobra

Genesis G70 Shooting Brake 2021. godine stići će u australijske salone do oktobra 2021. godine, kao suparnik brenda BMV-u serije 3 Touring i karavan Mercedes-Benz C-klase.

Genesis Australia potvrdio je CarAdviceu da će se vagon G70 Shooting Brake lansirati u Australiji u trećem kvartalu 2021. (od jula do septembra), s lokalnim cenama i specifikacijama koje će biti potvrđene bliže lansiranju.

Pratiće svog preuređenog limuzinskog sestra G70 (koji treba da bude u junu) u salone, sa očekivanom malom cenovnom premijom kako bi se objasnio njegov praktičniji oblik.

Skup zvaničnih najavnih slika objavljenih tokom vikenda potvrđuju špijunske fotografije objavljene prošle nedelje, pri čemu se vagon diferencirao kroz novi zadnji kraj koji sadrži duži krov vagona, dizajn kosih vrata prtljažnika i jedinstvenu grafiku stuba C.

Genesisova korporativna dvostruka zadnja svetla nastavljaju se na zadnja vrata, dok se sportski krovni spojler nalazi iznad zadnjeg prozora.

Ne iznenađuje što će Shooting Brake biti identičan srodnoj limuzini od B-stuba prema napred, sa obnovljenom prednjom maskom koja ima rešetku korejskog luksuznog brenda i velikim 19-inčnim aluminijumskim točkovima koji ispunjavaju lukove.

Dvostruki eliptični izduvni saveti automobila za najavu sugerišu da ga pokreće limuzinski 3,3-litarski tvin-turbo V6, koji šalje 272kV i 510Nm na zadnje točkove pomoću osmostepenog automatskog menjača.

Špijunske fotografije ukazuju na to da će se nuditi i 2,0-litarski turbo-benzinski četvorocilindar, koji razvija 185kV i 353Nm.

Genesis G70 Shooting Brake iz 2021. godine trebalo bi da bude predstavljen u potpunosti u narednim nedeljama, uoči australijskog lansiranja između jula i septembra 2021. godine.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button