fbpx
Automobili

2021. Hiundai Kona N otkriven na prvim zvaničnim slikama

Hiundaijev SUV performansi prikazan je na osenčenim zvaničnim fotografijama, sportskog izgleda i crvenih naglasaka.

Objavljene su prve zvanične slike Hiundai Kona N 2021. godine, uoči predstavljanja SUV-a performansi u narednim nedeljama.

Naprijed, Kona N nadovezuje se na sportski izgled debitovan na liniji Kona N linije srednjeg nivoa, sa naslaganim, širokim delovima saća u obliku saća koji sede ispod trio ventilacionih otvora na poklopcu motora, a iznad produženog prednjeg razdjelnika sa crvenom akcentnom trakom poslednja karakteristika dizajna među Hiundaijevim punomasnim N modelima.

Fotografije prikazuju 19-inčne kovane aluminijumske felne koje se dele sa ažuriranim vrućim otvorom i30 N, upotpunjenim crvenom naglašenom trakom duž sportskih bočnih suknja i crnim kontrastnim krovom.

Na zadnjem delu se smeliji krovni spojler (sa integrisanim, trougaonim trećim kočionim svetlom) nalazi na vrhu zadnjih vrata, dok je donji agresivni razdelnik smešten sa crvenim naglaskom i parom ispušnih vrhova velikog prečnika koji podsećaju na 2021 i30 N.

Mehanički detalji tek treba da se potvrde, međutim Hiundai je ranije potvrdio da će ispod poklopca motora sedeti 2.0-litarski četvorocilindrični benzinski motor sa turbopunjačem, ekskluzivno uparen sa osmostepenim automatskim menjačem sa dvostrukom spojkom i pogonom na prednje točkove.

Iako izlazi još uvek nisu zvanično najavljeni, očekuje se da će se podudarati sa ciframa koje navodi ažurirani i30 N, naime 206kV snage i 392Nm obrtnog momenta.

Uz pomoć karakteristika performansi kao što su kontrola lansiranja, promenljivi sportski izduvni gas i tvrđe vešanje, Kona N bi trebalo da bude u stanju da ubrza od 0-100km / h u nosaču od šest sekundi.

Hiundai Kona N iz 2021. godine biće predstavljen u potpunosti u narednim nedeljama, uoči australijskog lansiranja u trećem kvartalu 2021. (od jula do septembra).

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button