fbpx
Automobili

2021 Kia Cerato facelift procurio u uputstvu za montažu

Predstojeća Kia Cerato 2021. godine ponovo je procurila uoči svog punog otkrivanja.

Fragmenti uputstva za sastavljanje radionice objavljeni na forumu Bobaedream (putem Autospi-a) prikazuju novi Ceratov prednji kraj u većoj rezoluciji od neskrivenih špijunskih fotografija objavljenih u martu 2021. godine, a Kiin novi korporativni logotip sedi ispred i na sredini.

Novi halogeni ili LED farovi povezani su tanjom rešetkom sa „tigrovim nosom“ i nalaze se iznad isklesanog dizajna donjeg usisa koji podseća na novu generaciju K5 limuzine srednje veličine (rođene Optima) koja se prodaje na prekomorskim tržištima.

Anotacije na slici potvrđuju da će modernizovani Cerato i dalje nuditi 1,6-litarski turbo četvorocilindrični turbo-T-GDi motor, a ne očekuje se promena snage sa vodećeg GT-a od 150 kV i 265 Nm.

Međutim, suprotno prethodnim glasinama, 1,6-litarski mlin neće biti nadograđen na novu, efikasniju Hiundai / Kijinu porodicu SmartStream, što znači da se kombinovana potrošnja goriva ne bi trebala razlikovati od trenutne tvrdnje GT-a od 6,8 L / 100 km.

Kupce šireg 2,0-litarskog modela Cerato više interesuje potvrda da će ažurirani model po prvi put ponuditi digitalnu tablu instrumenata (ispod), sa slikama na kojima se vidi 10,25-inčni uređaj zaposlen u novom Hiundaiju i30 Sedan.

Uz curenje ručnog priručnika iz radionice, mutna špijunska fotografija koja se deli na španskom špijunskom forumu Cochespias (dole) pruža naš prvi pogled na zadnji deo renovirane limuzine.

Iako rezolucija slike čini teško uočljive određene detalje, čini se da su promene na modelu pre liftinga ograničene na novi potpis LED zadnjeg svetla, preuređeni dizajn donjeg branika i dodavanje novog Kia logotipa.

S obzirom na učestalost novih curenja i špijunskih fotografija, nova Kia Cerato 2021. godine trebalo bi da debituje u potpunosti u narednim nedeljama, a ne mesecima.

Australijsko lansiranje prethodno je potvrđeno za maj 2021.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button