fbpx
Automobili

2021. cena i specifikacije Hiundai Sonata N Line: Turbo limuzina srednje veličine do sredine godine po ceni od 50.990 dolara

Sportska limuzina lansira se sredinom godine sa turbo bušilicom snage 213 kV i ekspanzivnim spiskom standardne opreme.

Objavljene su australijske cene i specifikacije za Hiundai Sonata N Line 2021. godine.

Nova limuzina srednje veličine Hiundai lansiraće se u Australiji sredinom 2021. godine samo u obliku linije N fokusirane na performanse, po ceni od 50.990 dolara pre troškova na putu.

To je za 5500 dolara više u odnosu na poslednju turbopunjač prodatu Dovn Under, ukinutu 2020. godine – iako novi model ima veću količinu standardne opreme i snažniji udarac orijentisan ka performansama.

Ispod poklopca motora N Line nalazi se 2,5-litarski turbo-četvorocilindrični benzinski motor, koji šalje 213kV i 422Nm na prednje točkove putem osmostepenog automatskog menjača sa dvostrukom spojkom sa mokrim tipom.

Kontrola lansiranja, menjači vesla i podešavanje obrtaja standardno se uklapaju, kao i četvrtina režima vožnje – Normal, Sport, Sport + i Custom – i funkcija „N Pover Shift“ koja drži gas pri otvorenim prebacivanjima pod jakim ubrzanjem do „ gurnite putnike natrag na svoje sedište, kao što bi to bilo tokom brzih prebacivanja u viši stepen prenosa u vozilu sa ručnim menjačem. “

Standardna oprema uključuje gore pomenute karakteristike performansi, plus N Line sportski komplet za telo sa jedinstvenim odbojnicima i bočnim suknjama, 19-inčne aluminijumske felne umotane u Continental gume, unutrašnjost od kože od narandžaste kože, antilop kože, grejana i provetrena sedišta sa sportskim kašikama (sa 12 prolaza podešavanje snage vozača i četvorosmernog suvozača), memorija vozačkog sedišta i grejana vanjska zadnja sedišta.

Njima se pridružuje 10,25-inčni informativno-zabavni ekran osetljiv na dodir sa (žičanim) Apple CarPlai, Android Auto i satelitskom navigacijom, 12,3-inčnim digitalnim instrumentom, head-up displejem, vrhunskim zvučnim sistemom Bose sa 12 zvučnika, bežičnim punjenjem pametnih telefona , puna LED prednja svetla, dnevna LED svetla, zadnja svetla „kombinacija“ LED i panoramski stakleni krovni otvor.

Ostali standardni dodaci uključuju dvozonsku kontrolu klime, prednji i zadnji parking senzori, grejane bočne retrovizore koji se preklapaju sa električnom energijom, „zavesu“ zadnjeg stakla sa električnim pogonom, ručne žaluzine na bočnim staklima, birač brzina, menjač po stepenu prenosa, elektronski parkirna kočnica, elektronske brave za decu i elektrohromatsko retrovizor.

Širok paket sigurnosnih tehnologija standardno se uklapa, uključujući prilagodljivi tempomat sa zaustavljanjem i kretanjem, asistencijom zadržavanja trake, asistencijom za praćenje trake, autonomnim kočenjem u slučaju nužde sa detekcijom pešaka i biciklista i podrškom za raskrsnice, nadgledanje mrtve tačke i zadnji deo upozorenje za unakrsni saobraćaj, sa poslednja dva sistema sposobna za otkrivanje i kočenje prepreka.

Tu je i Blind-Spot Viev Monitor – koji projicira ulazak kamere sa bočnih ogledala u instrument tablu prilikom promene trake – plus nadzor pažnje vozača, automatska duga svetla, kamera od 360 stepeni i pomoć pri sigurnom izlazu, koja sprečava zadnji deo vrata se ne otvaraju ako se otkriju nadolazeći automobil, bicikl ili druga opasnost.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button