fbpx
Automobili

2020. Ford Escape lansira program virtuelne probne vožnje

Potpuno novi Ford Escape 2020. godine trebalo bi da stigne u australijske salone sledećeg meseca, a Ford nudi virtuelne test vožnje za SUV srednje veličine.

Potpuno novi Ford Escape 2020 – koji treba da stigne u australijske salone sledećeg meseca – biće dostupan za virtuelne „probne vožnje“.

Ford je takođe predstavio dogovorene cene pre pokretanja modela. S obzirom na to da mnoga lokalna preduzeća i dalje posluju pod ograničenjima COVID-19, kreativna rešenja su neophodna da bi se zaštitili kupci.

Glasnogovornik Ford Australije rekao je CarAdviceu da je inicijativa ‘Desk Drive’ prvobitno testirana lansiranjem manjeg Puma SUV-a u septembru, a nastavljena je za Escape nakon početnog uspjeha.

Program će funkcionisati na Facebook Live događajima i na Facebook stranici Ford Australia Ford, međutim, kupci koji se odluče da lično testiraju automobil dobiće popust od 500 USD.

Novi Escape će standardno sadržati SINC 3 sistem za zabavu sa Apple CarPlai i Android Auto kompatibilnošću pametnih telefona.

Lokalna postava sadrži tri varijante znački, među kojima su automobil početnog nivoa, sportski fokusiran „Escape ST-Line“ i vodeći „Escape Vignale“.

Modeli Escape ST-Line dostupni su u konfiguracijama sa pogonom na prednje točkove (FVD) i pogonom na sve točkove (AVD).

Ford Escape dolazi sa petogodišnjom neograničenom fabričkom garancijom, a u lokalne salone treba da stigne sredinom novembra 2020. godine.

Uvodne ponude za odvožene cene su ponuđene za početni Escape i dve verzije ST-Line. Za punu cenu i specifikacije kliknite ovde.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button