fbpx
Uncategorized

Pregled Hiundai i30 Sedan N Line Premium 2022

Limuzine, poput Hiundai i30 Sedan N Line Premium iz 2022., su trend koji umire. To je činjenica.

Naše australijske proizvodnje su izumrle, a mnoge evropske su zamenili terenci sa visokom vožnjom. A ono što je ostalo je spajanje u potpuno električne krosover stvari, kao što je Hiundai Ionik 5 iz 2022. ili Kia EV6 iz 2022.

Međutim, Hiundai i dalje misli da limuzina ima noge.

U tolikoj meri, Hiundai Australia se potrudio da predstavi automobil koji je globalno poznat kao Hiundai Elantra, rebrendirajući ga u Hiundai i30 Sedan samo za Australiju, a zatim ponudivši više verzija – uključujući verziju visokih performansi sa ručnim menjačem – za dobru meru.

Hrabro, ali to je fantastičan proizvod, kako ćemo uskoro saznati.

Pre nego što to uradimo, hajde da pogledamo jedan od najširih asortimana kompaktnih limuzina na današnjem tržištu. Hiundai i30 Active limuzina iz 2022. počinje od 25.690 dolara sa ručnim menjačem ili 27.690 dolara sa šestostepenim automatskim menjačem, obe navedene cene su pre troškova na putu.

Snaga dolazi od 2,0-litarskog atmosferskog četvorocilindričnog motora sa 117kV/191Nm, a standardne karakteristike uključuju autonomno kočenje u slučaju nužde sa detekcijom automobila, pešaka i biciklista, pomoć pri održavanju trake sa detekcijom linija i ivica puta, i prilagodljivi tempomat isključivo na automatski modeli.

Prelazak na Hiundai i30 Elite sedan iz 2022. košta 31.690 dolara – 4.000 dolara više od početnog nivoa i30 Active – i dolazi isključivo sa šestostepenim automatskim menjačem.

Bonusi za trošenje više novca uključuju prednje parking senzore pored zadnjih, upozorenje na unakrsni saobraćaj pozadi, ulazak i pokretanje bez ključa, 10,25-inčni ekran za informacije i zabavu, između ostalog.

Sledeći je Hiundai i30 Sedan N Line iz 2022. i naš test automobil, 2022. Hiundai i30 Sedan N Line Premium. Najveća želja da se odlučite za bilo koji model mogla bi biti jedna od dve stvari: sportski stil iznutra i spolja, ili motor sa turbopunjačem sa 150kV/265Nm i automatskim dvostrukim kvačilom (DCT).

Obična N Line limuzina dolazi kao šestostepeni manuelni za 31.190 dolara i sedmostepeni DCT 33.190 dolara, dok naš testni automobil, N Line Premium, dolazi isključivo sa DCT-om i traži 38.190 dolara pre nego što krene na put.

To znači da je naš automobil takođe najskuplji u redovnoj liniji i30 pre nego što dođete do modela Hiper N performansi. Na putu, iu besplatnom izboru boja Polar Vhite, košta oko 42.300 dolara.Osim turbo motora koji se podiže i brzog sedmobrzinskog automata sa dvostrukim kvačilom, postoji mnogo vrhunskih dodirnih tačaka kao što su grejna i ventilirana sedišta, Bose vrhunski zvučni sistem i digitalna instrument tabla.

Hajde da istražimo 2022 Hiundai i30 Sedan N Line Premium.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button