fbpx
Automobili

Otkriven Audi SK2 iz 2021. godine, potvrđeno australijsko vreme lansiranja

Izmenjeni SUV motor prvi put je stigao do Australije sredinom 2021. godine.

Obnovljeni Audi SK2 iz 2021. godine zvanično je predstavljen.

Ažurirana verzija najmanjeg modela Audi S koji je trenutno u prodaji prvi put će se naći na australijskim obalama sredinom 2021. godine.

Model pre liftinga je prethodno potvrđen za naše tržište poslednjih godina, pre nego što je odložen i na kraju odbačen. Ažuriranja za SK2 u velikoj meri odražavaju ona za standardni K2 bez performansi u septembru.

Spreda se nalazi preoblikovana prednja maska, postavljena nešto niže, okružena revidiranim LED – ili, opciono, matričnim LED – farovima i preuređenim donjim usisnicima za vazduh.

Prema zadnjem delu, promene se sastoje od novih LED pozadinskih svetla, aluminijumskih poklopaca ogledala i preoblikovanog donjeg zadnjeg odbojnika sa petougastim usisnicima za vazduh.

Opcijom „Black Stiling Package“ maska rešetke, usisnika za vazduh i zadnjeg difuzora obojena je u crnu boju, dok „SK2 spoljašnji paket“ dodaje poklopce ogledala crnih nijansi, oblogu C-stuba i četvorokrake izduvne cevi.

Unutrašnjost, crne obloge za glavu, nove meke dodirne obloge vrata, osvetljeni pragovi vrata sa S-značkom i metalne sportske pedale su svi standardno opremljeni, dok su na raspolaganju i obloge sedišta sa kontrastnim šavovima: kombinacija tkanina / koža, prošivena nappa koža i Dinamica antilop sa kožnim akcentima. Međutim, proizvođač automobila nije objavio nijednu unutrašnju sliku koja bi potvrdila ove dodatke.

Novo za SK2 je niz povezanih usluga kojima se upravlja putem aplikacije za pametni telefon ‘miAudi’, omogućavajući vlasnicima da daljinski otključaju / zaključaju svoje vozilo, provere nivo goriva i još mnogo toga.

Dostupni sistemi pomoći vozaču uključuju autonomno kočenje u nuždi sa detekcijom biciklista i pešaka, prepoznavanje saobraćajnih znakova, automatsko parkiranje, prilagodljivi tempomat i pomoć u zadržavanju trake – poslednja dva sistema su ažurirana tako da omogućavaju SK2 da upravlja, koči i ubrzava u svojoj traci sa minimalna intervencija vozača.

18-inčni aluminijumski točkovi umotani su u gume dimenzija 235/45, a 19-inčni točkovi sa gumom 235/40 dostupni su kao opcija. U njima se kriju 340 mm prednje i 310 mm zadnje sportske kočnice, stegnute čeljustima marke S, dostupnim u crnoj ili crvenoj boji.

U ponudi je pet režima vožnje – Auto, Comfort, Dinamic, Efficienci i Individual – koji variraju težinu upravljanja, odziv motora i menjača, sportski ton izduvnih gasova i kontrolu stabilnosti.

Audi SK2 iz 2021. godine biće u prodaji u Australiji sredinom 2021. godine, zajedno sa redovnim, popravljenim K2. Lokalne cene i specifikacije biće objavljene bliže lansiranju.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button