fbpx
Uncategorized

Ford Mustang Mach-E GT od 2021. godine sa 480 HP-a Skoro 24 hiljade dolara više od V-8 GT

Ford Mustang Mach-E GT iz 2021. godine kreće se od 61.000 dolara, a brži model GT Performance Edition koštaće 66.000 dolara, najavio je Ford. GT Performance Edition proizvodi 214 kilograma dodatnog obrtnog momenta i opremljen je većim kočnicama, letnjim gumama Pirelli i magnetoreološkim amortizerima. Porudžbine se otvaraju 28. aprila, a GT modeli će distributerima stići na jesen.

Modeli GT i GT Performance Edition Ford Mustang Mach-E viših performansi stižu na jesen sa 480 konjskih snaga i novim režimom vožnje na stazi. Porudžbine će se otvoriti u sredu, 28. aprila, počev od 61.000 USD za GT i 66.000 USD za GT Performance. To je 23.685 dolara više od Mustang GT-a sa 460 KS na V-8 i 1190 dolara jeftinije od Tesla Model I Performance.

Mustang Mach-E GT opremljeni su baterijom od 88,0 kVh i dva elektromotora, po jedan na svakoj osovini, koji šalju snagu na sva četiri točka. Međutim, njihov prednji motor je snažniji od manjeg Mustanga Mach-E-a.

Ukupna snaga je 480 konjskih snaga i 600 funti stope obrtnog momenta, ali 643 funte stope obrtnog momenta u GT Performance Edition. Ford kaže da će GT dostići brzinu od 60 km / h za 3,8 sekundi, a GT Performance Edition za 3,5 sekunde. U našem testu, premium AVD model sa većom baterijom postigao je tu oznaku za 5,1 sekunde, zaostajući za 330 sekundi Mustang 2.3L visoke performanse od 330 KS.

Oboje dobijaju dodatnu postavku za svoj režim neobuzdane vožnje – Vhisper i Engage su drugi režimi – nazvani Unbridle Ektend koji je samo za upotrebu na stazi. Prebacuje se kroz karticu u podešavanjima režima vožnje. Ford kaže da nova postavka uravnotežuje izlaznu snagu za idealnu upotrebu na stazi, kao i da prilagođava postavke vuče i kontrole stabilnosti, uz preplavljivanje kabine jačim zvukom pogona.

Ford procenjuje da će GT model imati domet od 250 milja, dok će GT Performance Edition dostići 235 milja. Najbolje ocenjeni Mustang Mach-E je model California Route 1, koji prema proceni EPA doseže 305 milja. Fordov sistem za slobodne ruke BlueCruise takođe će biti dostupan na oba GT modela.

Ciber Orange i Grabber Blue (ranije ekskluzivni za prvo izdanje modela) imaju posebnu paletu boja. Imaju karbonizovanu sivu rešetku, crvene Brembo kočnice, 20-inčne crne točkove i GT oznaku. Performance Edition odlikuju se posebnim oznakama, jedinstvenim 20-inčnim točkovima umotanim u letnje gume Pirelli (kontinentalna sezonska guma je standardna oprema za GT), Ford Performance sedištima sa metalnim šavovima (standardni GT-ovi dobijaju bakarne šavove), aluminijumskom instrument tablom , i standardni magnetoreološki prigušivači.

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button