fbpx
Automobili

Cena i specifikacije Subaru KSV 2021: Cene rastu sredinom ažuriranja

Subaruov mali avanturistički karavan dobio je novu tehnologiju koja odgovara njegovom novom izgledu, ali cene rastu u čitavom opsegu.

Subaru KSV 2021. godine dobio je svoje srednjeročno ažuriranje, dobivši blagi lifting lica i novu tehnologiju vožnje, zajedno sa nekim novim varijantama.

Ali dok je Subaru podigao cene za početni KSV 2.0i AVD za 450 do 29.690 dolara pre troškova na putu, u višim razredima cene su porasle i do 1170 dolara.

Subaru KSV 2.0 Hibrid sada je podeljen na dva modela: Hibrid L AVD (za 90 dolara jeftiniji od odlazećeg hibridnog modela) i Hibrid S AVD sa vrhunskim asortimanom po ceni od 40.790 USD plus troškovi na putu.

Novo za ažuriranje 2021. godine je Subaru-ov SI-Drive, koji nudi vozačima izbor između ekonomičnog i sportskijeg načina vožnje putem kontrola na volanu, prilagođavajući odziv motora kako odgovara.

Vožnja i upravljivost poboljšani su na novom Subaruu KSV, sa novim prednjim vešanjem za koje se navodi da poboljšavaju udobnost i odziv upravljanja.

Mehanički, međutim, ništa se nije promenilo, s 2,0-litarskim ne-turbo benzinskim četvorocilindrašem koji opet nudi 115kV / 196Nm putem sedmostepenog CVT automatskog menjača i pogona na sve točkove. Hibridni modeli isporučuju nešto manje snage od 2,0-litra, sa 110kV / 196Nm, ali sa električnim motorom od 12,3kV / 66Nm koji pomaže u prenosu.

Početni KSV 2.0i AVD i 2.0i-L AVD dobijaju preklopna ogledala sa indikatorima za 2021. godinu, dok srednji raspon 2.0i Premium AVD sada ima grejana ogledala, kao i Subaru-ov sistem Vision Assist.

Vision Assist dodaje monitor mrtve tačke, pomoć pri promeni trake, upozorenje za poprečni saobraćaj unazad, automatsko kočenje unazad i monitor napred.

Dok niže varijante dobijaju SI-Drive, novi KSV Hibrid L AVD i Hibrid S AVD dobijaju E-Active Shift Control, koja automatski menja režim vožnje vozila na osnovu vožnje i ulaza na putu.

Hibrid L AVD takođe dobija Ks-Mode, Subaru-ov EieSight sigurnosni sistem, 8,0-inčni infotainment sistem sa digitalnim radiom, brisače koji osećaju kišu, vrhunski presvlake od tkanine, kožni upravljač i menjač, 17-inčne alu felne, auto farove, i prednja LED svetla za maglu.

Prelazak na Hibrid S AVD, a novi model sa vrhunskim opsegom dodaje Vision Assist, satelitsku navigaciju, unutrašnjost sa kožnim naglaskom, električno sedište vozača sa memorijom, grejanje prednjih sedišta, retrovizor sa automatskim zatamnjivanjem, sportske pedale, klimu sa dve zone kontrola i klavirska crna obloga crtice.

Takođe su standardni i osvetljeni suncobrani, retrovizori, ‘premium’ unutrašnje obloge, samonivelišući LED farovi, dnevna svetla, retrovizori sa automatskim potapanjem na strani suvozača, automatska preklopna ogledala na vratima, memorija položaja za retrovizori, električni šiber i 18-inčni aluminijumski točkovi.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button