fbpx
Automobili

Cena i specifikacije Hundai Palisade 2021. godine rano su otkriveni

Hiundai Palisade iz 2021. godine biće ponuđen u dva nivoa opreme – i sa izborom od sedam ili osam sedišta – po ceni od 60.000 do 75.000 dolara pre troškova na putu kada stigne u Australiju u narednim mesecima.

Prema biltenu dilera koji je video CarAdvice – čiji detalji tek treba javno da se potvrde – Hiundai Palisade će se lansirati u Australiji sa izborom između dve kategorije modela, početnog nivoa, istoimenog naziva „Palisade“, i visokog -graditi Highlander.

Iako cene još uvek nisu zaključane, u dokumentu se navode približne cene pre troškova na putu za osnovni „Palisade“ sa 60.000 na 64.000 američkih dolara, dok će cene Highlander-a pasti između 71.000 i 75.000 američkih dolara.

Takve cene učinile bi Palisade najskupljim Hiundaijevim vozilom dostupnim u Australiji, nadmašivši Kona Electric Highlander sa nula emisija od 65.290 dolara.

Dva motora će se lokalno nuditi sa Palisade-om: 3,8-litarski V6 od 217 kV / 355 Nm ili 2,2-litarski turbo-dizel četvorocilindar od 147 kV / 440 Nm.

Iako su oba motora povezana sa osmostepenim automatskim menjačima sa pretvaračem obrtnog momenta, benzinski V6 će biti dostupan samo sa pogonom na prednje točkove, dok je turbo-dizel samo sa pogonom na sve točkove, kao što je predviđeno za Hiundai Santa Fe.

Takođe sadrži vozačko sedište podesivo po snazi, kameru za vožnju unazad, senzore za parkiranje napred i pozadi, nadzor pritiska u gumama, elektrohromatsko retrovizor, Infiniti premium ozvučenje i krovne ventilacione otvore za drugi i treći red.

Širok spektar aktivnih sigurnosnih tehnologija standardni su za početni nivo, uključujući radarsko autonomno kočenje u slučaju nužde, prilagodljivi tempomat sa stop-and-go funkcijom, pomoć pri praćenju trake, nadzor mrtvih tačaka i upozorenje za poprečni saobraćaj pozadi (oba mogu da otkriju i koče opasnosti), zajedno sa asistencijama za duga svetla, asistencijom za stabilnost prikolice i vazdušnim jastucima za zavese za sva tri reda.

Tu su i upozorenje o sigurnom izlazu, koje sprečava otvaranje zadnjih vrata za bicikliste i nadolazeće prepreke, i upozorenje o zadnjem putniku, koje obaveštava vozače putnika / dece koji su ostali u drugom i trećem redu, po izlasku iz vozila.

Sve trake opcija boja Vhite Cream će odrediti premiju po ceni – mada ostaje nejasno koliko će tačno koštati ove „premium“ boje.

Očekuje se da će Hiundai Palisade 2021. godine stići u australijske salone u narednim mesecima. Pratite CarAdvice za zvanične cene i specifikacije kada budu objavljene.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button