fbpx
Automobili

Ažurirane su cene modela Hiundai za 2020, i30 dizel kaplja ručna opcija

Manje opcija za ljubitelje ručnog menjača, promene cena za Venue modele i dodata vrednost za Santa Fe.

1.6-litarski dizelski Go i Active Hiundai i30 modeli više neće biti dostupni sa manuelnim menjačem, jer južnokorejska automobilska kompanija provodi izmene u svom sastavu.

Kada se ručna opcija odbaci, troškovi ulaska u dizel hat i30 takođe su porasli. Auto Hiundai i30 Go sada počinje od 25.490 dolara plus troškovi na putu, ili 26.600 dolara plus troškovi na putu za bolje opremljeni Active, koji dodaje 16-inčne legure, 8-inčni ekran za zabavu i pomoć u zadnjem parkiranju.

Ta povećanja predstavljaju skok cene od 2520 dolara – ili otprilike trošak izbora 7-stepenog automatskog menjača sa dvostrukim kvačilom u odnosu na manuelnu varijantu.

Cene za pogon na prednje točkove (FVD) Hiundai Venue SUV takođe su primetile napredak, pri čemu je ručni 1,6-litarski Venue Active FVD za ulazni nivo porastao za 420 USD na 22,120 USD plus troškovi na putu.

Ovom promenom model takođe dobija 17-inčne alu felne, više od 15-inčnih. Automatski Venue Elite 1,6-litarski FVD je takođe dobio 250 do 25,990 dolara plus troškove na putu, ali kupci sada imaju start bez ključa – funkcija koja ranije nije bila dostupna na mestu događaja.

Kako je objavljeno prošlog meseca, Active Ks je dodat u liniju Hiundai Santa Fe uoči ažuriranja SUV-a kasnije ove godine.

Sjednom iznad varijante ulaznog nivoa, Active Ks pozajmljuje niz karakteristika i tehnologije od Elite modela. Cene za 3,5-litarski benzinski FVD Active Ks kreću se od 47,020 dolara plus troškovi na putu, dok 2,2-litarski dizelski motor sa pogonom na sve točkove iznosi 50,050 dolara plus troškovi na putu.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button