fbpx
Uncategorized

2024 Hiundai i30 Sedan N je otkriven fejslifting, koji bi trebalo da bude u Australiji ove godine

Predstavljen je novi Hiundai i30 Sedan N performansni automobil iz 2024. godine, uoči dolaska u Australiju krajem ove godine.

U skladu sa standardnim asortimanom i30 limuzina – koji će se pojaviti u lokalnim Hiundai salonima u avgustu ili septembru 2023. – izgleda da su ažuriranja verzije N samo kozmetička.

Tu je i novi prednji deo sa mešavinom mat crne, crvene i boje karoserije, kao i tanji projektor LED farovi koji se mogu videti na standardnom i30 limuzini.

Pozadi se nalazi novi donji branik sa više sjajnih crnih ukrasa i širim crvenim akcentom duž njegove donje ivice – dok su značke sada crne, a tu je i novi set 19-inčnih aluminijumskih felni u stilu telefonskog biranja.

Jedna fotografija ažuriranog i30 limuzina N prikazuje ga sa crnim 19-inčnim kovanim legurama koje su standardne za i30 N hot heč u Australiji i opciono na Kona N SUV-u u inostranstvu. Nije jasno da li će ovi biti dostupni u Australiji.

Na donjem prednjem braniku vidljiv je radarski senzor, koji sugeriše dodatak adaptivnog tempomata, kao i napredniji autonomni sistem kočenja u slučaju nužde koji može da koči za bicikliste i nailazeći saobraćaj na raskrsnicama.

Današnji i30 Sedan N ograničen je na ručni tempomat bez radarskog navođenja i autonomno kočenje u slučaju nužde sa detekcijom automobila i pešaka.

Takođe se čini da se na dnu bočnih retrovizora nalaze kamere za kameru od 360 stepeni, ali rezolucija početnih fotografija koje je objavila Hiundai glavna kancelarija znači da ih je teško razaznati.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button