fbpx
Automobili

2023 Nissan Patrol Varrior zamišljen

Nissan Patrol Varrior je odložen do 2023. godine, dok kompanija radi prekovremeno kako bi ispunila postojeće porudžbine za redovnu paletu Nissan Patrol.

Sadašnja generacija I62 Nissan Patrol već je nadmašila svoj prodajni rekord pre isteka godine – uprkos brojnim prekidima u proizvodnji tokom globalne pandemije – a lista čekanja se i dalje proteže do šest meseci.

Imajući to na umu, Drive shvata da je Nissan Patrol Varrior još uvek u toku, iako su Nissan dileri zadirkivani slikama kako bi to vozilo moglo da izgleda.

Dok konačni izgled ostaje u tajnosti, Drajvov utisak umetnika (kreirao Teofilus Čin) je slika inspirisana branikom i rešetkom Nissan Navara Pro-4Ks Varrior, branicima i točkovima.

Do sada postoji nekoliko detalja o Nissan Patrol Varrior-u iz 2023., ali Drive shvata da će on deliti mnoge od istih osobina kao Nissan Navara Pro-4Ks Varrior: bolji klirens, širi trag, točkovi i gume za terenske vožnje, šiljci blatobrana , mesta za vuču za teške uslove rada, i bullbar kompatibilan sa vitlom, sa ugrađenom LED svetlosnom trakom.

Na pitanje o detaljima i vremenu za Nissan Patrol Varrior – i da li je garantovano da će model biti prodat lokalno ili postoji rizik da neće biti predstavljen – šef Nissana Australia Adam Paterson je u nedavnom intervjuu za Drive rekao: „Ne možemo da napravimo najava da je još uvek zagarantovana, ali još uvek radimo na tome da bude dostupna na tržištu.”

Govoreći o Varrior nadogradnji na Navaru i Patrol uopšte, direktor Nissana Australija je rekao: „Ono što je tim pokušao da uradi je da isporuči ono što je smatralo da je idealna kombinacija poboljšanja, zasnovana na tome šta kupci sami rade na proizvodu, i očigledno dajte i cenu.”

Nejasno je da li će 5,6-litarski V8 benzinski motor u Nissan Patrol-u dobiti povećanje snage, ali nadogradnja izduvnih gasova bi mogla biti na kartama.

Međutim, postojaće neka ograničenja.

Na pitanje da li bi Nissan Navara Pro-4Ks Varrior mogao dobiti nadogradnju snage sa sledećim ažuriranjem, gospodin Paterson je rekao da bi bilo „fantastično imati sve, staviti ogroman motor i raditi ovo i ono“.

„To bi bilo sjajno“, rekao je gospodin Paterson, „ali to nije nužno ono što tržište zahteva da bi se poslovni slučaj ostvario“.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button