fbpx
Uncategorized

2023 Hiundai Staria Load Premium izdanje najavljeno za Australiju

Hiundai Staria Load-u iz 2023. će se pridružiti nova luksuzna varijanta od početka sledeće godine, donoseći sa sobom novu rundu tehnologije koja je prva u segmentu za segment dostavnih kombija u procvatu.

Samo 18 meseci nakon što je nova generacija Hiundai Staria Load predstavljena lokalno, dodatno Premium izdanje ima za cilj da odgovori na neke od kritika standardne verzije, odnosno na prigušene halogene farove.

Sa ovom promenom dolazi niz tehnologija usvojenih od vrhunskog Hiundai Staria pokretača ljudi.

Hiundai Staria Load Premium izdanje dodaje aluminijumske felne od 17 inča, bi-LED farove, LED trake za dnevnu vožnju, LED zadnja svetla, ulazak i pokretanje bez ključa, električna zadnja vrata i kameru za slepe zone (pored toga upozorenje na slepu zonu).

Ova tehnologija je dodatak dugačkoj listi sigurnosne opreme standardne Hiundai Staria Load-a, uključujući kameru od 360 stepeni, radarski tempomat, prednje i zadnje parking senzore, upozorenje na izlaz iz vrata, upozorenje na slepu zonu, upozorenje na poprečni saobraćaj pozadi, pomoć pri održavanju, nadzor pritiska u gumama i prepoznavanje znakova brzine.

Hiundai Staria Load je, do danas, jedini kombi u segmentu sa centralnim vazdušnim jastukom između prednjih sedišta koji sprečava udar u glavu pri ozbiljnom bočnom udaru.

Hiundai Staria Load Premium izdanje će takođe dobiti dva digitalna displeja širokog ekrana od 10,25 inča – jedan za info-zabavu, drugi za instrument tablu – pored bežičnog punjenja pametnog telefona, automatskog podizanja električnih prozora jednim dodirom za oba prednja vrata i pogodnosti osvetljenih proširivih štitnika za sunce.

Veći ekran za informacije i zabavu dodaje ugrađenu satelitsku navigaciju, ali uklanja bežičnu mogućnost standardnog modela za Apple CarPlai i Android Auto (sada samo sa kablom).

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button