fbpx
Automobili

2022 Toiota LandCruiser GR Sport uočeno testiranje u Viktoriji

Potpuno nova Toiota LandCruiser 300 serije 2022 uhvaćena je na testiranju kamera na australijskim putevima u, kako se čini, opremi GR Sport.

Slike i video zapisi koje su na Instagram postavili @land.cruiser.300 i @benjamin.foon prikazuju mat crnu LandCruiser seriju 300 kako se vozi kroz Ringvood na istoku Melburna, prekrivenu slojem prašine koja verovatno potiče od ispitivanja zatvorenih puteva od strane inženjera Toiote Australia u seoska Viktorija.

Čini se da je primećen primerak GR Sport varijante-koji se razlikuje po svojim jedinstvenim aluminijumskim točkovima, zadnjem braniku i oznakama na vratima prtljažnika (koji je zalepljen na ovom prototipu u pretproizvodnji).

Dok će paleta Toiota LandCruiser serije 300 biti u Australiji krajem ove godine, japanski proizvođač automobila tek treba da potvrdi da li će se GR Sport prodavati lokalno – ili se vozilo snimljeno kamerom testira u ime inostranih tržišta.

Primer GR Sport-a opremljen je sa obručem-iako nedostatak prednjih slika ili video zapisa otežava utvrđivanje drugih ključnih promena.

Otkrivena u junu, nova Toiota LandCruiser 300 serije 2022. predstavlja prvi potpuno novi LandCruiser u 14 godina i donosi sa sobom potpuno novu jezgru, evolutivni eksterijer, renoviranu unutrašnjost, unapređenu tehnologiju i potpuno novi tvin-turbo. dizel V6 motor.

Stranica za registraciju interesa na veb lokaciji Toiota Australia potvrđuje da će sve modele u Australiji u početku pokretati novi 3,3-litarski tvin-turbo dizel V6, koji šalje 227kV i 700Nm na sva četiri točka preko 10-stepenog automatskog menjača.

Pogon na sve točkove sa punim radnim vremenom i kapacitet vuče od 3500 kg kočeni biće standardni u čitavom asortimanu, dok će vrhunski modeli, uključujući Saharu, nuditi sedam sedišta, terenske režime tempomata i „Multi-Terrain Monitor“ drumski sistem kamera od 360 stepeni.

Pratite CarAdvice i Drive za sve najnovije vesti iz Toiota LandCruiser serije 300, uključujući cene, kako se lokalno predstavljanje pogona na sva četiri točka približava.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button