fbpx
Automobili

2021. BMV M4 Competition k Kith: Specijalno izdanje sa brendom lifestile

Samo nekoliko nedelja nakon lansiranja M4, BMV je već sarađivao sa njujorškom brendom odeće Kith.

BMV M4 iz 2021. godine predstavljen je tek nedavno, ali već je najavljeno posebno izdanje.

Nemačka automobilska kompanija sarađivala je sa njujorškom životnom markom Kith kako bi stvorila BMV M4 Competition k Kith, koji će biti ograničen na samo 150 primera širom sveta.

M4 ima uglavnom kozmetičke nadogradnje, uključujući spojene logotipe BMV-a i Kith-a u celom vozilu, kao i BMV M trobojna prednja sedišta sa utisnutim Kith natpisom i osvetljenom značkom.

U Kith M4 dostupne su samo tri boje: Frozen Black, Frozen Dark Silver i Frozen Brilliant Vhite. Veliki spojeni Kith logotip nije obavezan na krovnoj ploči od karbonskih vlakana.

BMV kaže da je izbor boja omaž tri najpopularnije boje dostupne u prvom BMV-u M3 – E30, dostupnom od 1986. do 1991. godine – čiji osnivač Kitha Ronnie Fieg poseduje crveni primer.

Iako se mehanički ništa ne menja, sa 224.900 dolara vožnje, Kith M3 zahteva premiju u odnosu na standardnu M4 konkurenciju, koja počinje sa 159.900 dolara plus troškovi na putu.

Kith je takođe objavio liniju odeće i dodatne opreme koja koristi spojeni logotip BMV-a, koji je skoro rasprodan u vreme pisanja ovog članka. Australijsko izdvajanje specijalnog izdanja M4 je već popunjeno.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button