fbpx
Automobili

Tražite božićnu poslasticu? Evo pet vozila sa performansama u prodaji

Australija obožava performanse, tamo nema pitanja. Da li to potiče iz tiranije daljine ili našeg kulturnog odgoja na Bathurstu i V8, ko zna.

Ono što znamo je da i dalje nastavljamo da kupujemo uzavrele verzije uobičajenih automobila, uz zdravu količinu sportskih automobila sa dvoja vrata.

To između ostalog potvrđuje i naše prekomerno indeksiranje u Mercedes-AMG proizvodima. Još 2018. godine, svaki peti automobil koji se prodaje sa trokrakom zvezdom takođe je nosio AMG značku. Uz to, Australija je jedno od najvećih tržišta Renault Sport na planeti, što puno govori o našim navikama kupovine automobila.

Tržište takođe pokazuje znake oporavka od COVID-a od oktobra, što je pad od samo 1,5 odsto u odnosu na prošlu godinu. U septembru je u istom periodu opao za ogromnih 20,5 odsto.

Imajući to na umu, možda je vreme da za Božić iskoristite sportski broj?

Ovim ekstrovertiranim tipovima Mini odgovara.

Pored toga, njegova Cooper S serija prilagođena je onima koji takođe vole stvari ljute iznutra.

Sa 141kV, 280Nm i vremenom 0-100 od 7,2 sekunde, ima dovoljno performansi da uravnoteži uzbuđenje sa tekućim troškovima.

Ako se zaista volite voziti, uživaćete u živahnoj prirodi ovog pogonskog sklopa i na zadnjem putu. Naša sopstvena Susannah Guthrie imala je Cooper S poklopac kao dugogodišnjicu i pohvalila ga zbog vožnje koja inspiriše samopouzdanje.

Udružite nesumnjivo harizmatičnu ličnost sa sveobuhvatnim finansijskim paketom, čini sniženi Mini asortiman vrednim razmatranja.

Izdvojićemo ugovor za Clubman Cooper S. sa četvoro vrata. Nudi se od 173 USD nedeljno, na rok od 60 meseci Mini Flek. To uključuje opciju otkupa, kao i osnovno servisiranje na pet godina / 80.000 km i petogodišnju pomoć na putu, uključujući cenu. Kompletne uslove i odredbe možete pronaći ovde.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button