fbpx
Automobili

Toiota Iaris GR Sport se vraća

Kako se voziti u sportskom Iarisu, a da se ne odlučite za veoma radikalan GR Iaris ? Toiota ima rešenje i predstavlja Iaris GR Sport , neku vrstu sportskog automobila na pola puta između standardnih verzija i užasnog GR Iarisa.

Neka oskudna poboljšanja
Ovo uključuje hibridni motor od 1,5 L koji razvija skromnu snagu od 116 KS. Koristi od nekoliko izmena koje izmame osmeh na lice vozača, kao što su poboljšana vešanja i amortizeri, kao i optimizovani servo upravljač za poboljšanje odziva i pružanje veće preciznosti.

Japanski proizvođač ne ulazi u detalje, ali objašnjava da je smanjio otpor upotrebom dodatnog premaza na unutrašnjosti lukova točkova. Konačno, dodata su pojačanja ispod poda kako bi se poboljšala krutost i stabilnost Iaris GR Sport.

Sportski nego po izgledu
Kao što vidite, Toiota Iaris GR Sport strogo govoreći nije sportski automobil. Ali pokušava da mu se približi kroz pomenuta poboljšanja, kao i opremu koja ga čini efikasnijim nego što zaista jeste. NJegova rešetka, na primer, ima koristi od „tretmana bez presedana“ sa mrežom koja sadrži šare u obliku slova „G“. Toiota je takođe dodala zadnji difuzor i felne od 18 inča.

U kabini, Tojota je jednostavno ubacila logotipe Gazoo Racing na volan, naslone za glavu, dugme za pokretanje i instrument tablu. Tu su i crveni šavovi na volanu, sedištima i ručici menjača.

Cene Tojote Iaris GR Sport još nisu poznate, Tojota obećava da će marketing ovog takozvanog sporta u Evropi početi u drugom kvartalu 2022. godine .

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button