fbpx
Automobili

Pregled otvora Honda Civic RS 2020

Otvor Honda Civic RS za 2020. godinu smanjuje temperaturu od Civic Tipe R-a sa potpunim nagibom i nudi nešto što ima toliko smisla koliko i udara, u praktičnom i sportskom paketu.

I, kontroverzno upozorenje o mišljenju, mislim da izgleda čak i bolje od svog rođenog brata ili sestre!

Po ceni od 33.540 dolara pre opcija i troškova na putu, premija od 700 dolara za limuzinu, RS poklopac je dostupan u vašem izboru od sedam boja koji ne zahtevaju dodatne troškove. Upečatljiva Phoenik Orange na našem automobilu ekskluzivna je za RS, a kada se kombinira sa zatamnjenim oblogama i jedinstvenim metalno sivim 18-inčnim aluminijumskim felnama, zaista izgleda kao deo.

Sjajno crne donje suknje i zadnji spojler daju RS-u agresivan izgled, a ja sam veliki ljubitelj malih ‘špagura’ ispred zadnjih točkova. Ne boli ni zadnji difuzor i centralni dvostruki izduv.

Unutra, Civic nastavlja da nudi obilje stila i tehnike sa grejanim sedištima postavljenim u koži. Oni se tretiraju šavovima kontrastnog crvenog; tema koja se nastavlja oko kabine i rezultira vrlo sportskom atmosferom. Takođe postižete i pedale od bušene legure, dvozonsku kontrolu klime i senzore za parkiranje napred i pozadi.

Ostali materijali se mestimično osećaju pomalo prljavo, s puno tvrdih, ogrebotinastih plastičnih elemenata. Međutim, čini se da je dobro izgrađen, a primetili smo vrlo malo povratnih informacija vlasnika koji se žale na kvalitet Civic-a.

Paket pomoći vozaču Honda Sensing takođe je serijski, a uključuje prilagodljivi tempomat, upozorenje na sudar unapred, autonomno kočenje u slučaju nužde, upozorenje na napuštanje trake i asistenta za zadržavanje trake.

Postoji i sistem za ublažavanje odlaska sa puta koji otkriva da li je automobil napustio put (bez navođenja) i nežno će pritisnuti kočnicu i usmeriti ga nazad u traku. Ovo je najvažnije za australijske vozače, gde nesreće sa jednim vozilom čine najveći broj saobraćajnih nezgoda.

RS takođe ima automatski sistem za duga svetla za LED farove, koji čak dobro funkcioniše u slabo osvetljenim delovima grada.

Postoji režim Sport koji provlači vreme između „promena“, ali zapravo ne dodaje nikakav sportski doživljaj. Koristite lopatice ako želite malo više angažovanja. Otkrili smo da takođe ima tendenciju da bude pomalo trzav pri podešavanju u razmere ako se ostavi automatski, i prirodno zvuči prilično abrazivno – posebno pod velikim ubrzanjem.

Pređite ovo, i Civic 1.5 turbo se odlično slaže, upravljajući kombinacijom brzine gradskog trčanja i obilaženja autoputeva s lakoćom.

Civic je podešen da uzima gorivo od 91RON i biće u redu kako je navedeno, iako uvek preporučujemo da napunite 95 kad god možete. Na 91RON, Honda tvrdi da je kombinovani ciklus od 6,4 l / 100 km, a bili smo prilično blizu na 6,8 l / 100 km.

U pokretu se RS oseća sportski, posebno upravljač ima lepu težinu, a istovremeno je komunikativan. Veliki točkovi će naleteti na rupe, ali uglavnom će se nositi sa većinom svakodnevne vožnje.

Otvor Honda Civic RS 2020 ima ocenu ANCAP sa pet zvezdica (testirano 2017. godine) i nudi se sa pet godina garancije / neograničenih kilometara. Intervali servisa su svakih 12 meseci ili 10.000 km, a koštaće vas najmanje 297 USD za svaku od prvih sedam poseta prodavcu, uz dodatne troškove za stvari poput kočione tečnosti (58 USD), filtera kabine (45 USD), pročišćivača vazduha motora (55 USD) i tečnost za prenos (172 USD), svaka sa svojim rasporedom.

Što se tiče dometa, RS bi mogao biti najbolji način za kupovinu Civic-a, i iako ja lično više volim sedan u odnosu na poklopac, sportska, a još uvek ne specifikacija ima izgled i komplet za izvođenje solidnog urbanog stila.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button