fbpx
Automobili

Performanse modela Tesla 3 (2021) u izveštaju o vožnji

Električni automobil-čudo ili pretjerani hipe?
Malo je automobila koji poprimaju religiozne osobine. To je uglavnom zbog karizmatičnih osnivača kompanija čija su imena na vozilima, samo pomislite na Ferrari ili Porsche . Ovako gledano, „mošus“ bi zapravo trebalo da bude na najpoznatijim svetskim električnim automobilima umesto na „Tesli“. Jer jedno je jasno: skoro svaki građanin ove zemlje upoznat je i sa Elonom Muskom i sa Teslom .

Naravno, i zato što gospodin Musk zna kako vešto da inscenira sebe i svoje bebe na četiri točka. Kritičari ovde vide određene osobine religije i mnogi Teslini obožavaoci deluju sa fundamentalističkim žarom. Zbog toga urednicima automobila poput mene nije tako lako pristupiti vozilu marke Tesla na neutralan način.

Ali želim da pokušam u ovom trenutku, jer je Model 3 Performance iz 2021. godine zapravo prva Tesla od prvobitnog roadstera kojim sam smeo da vozim. „Dozvoljeno je“ jer nije tako lako dobiti testni automobil. Ali ova tačka nije namenjena predstavljanju predrasuda.

Kapsule – reklama
Nova Toiota Iaris Hibrid – savršena za grad.

Više o novoj Toiota Iaris Hibrid
Otkrijte novi Iaris Vrhunski model sa vrhunskom opremom Direktno u konfiguratoru Jednostavno dogovorite probnu vožnju Brzo pronađite dilere Brošura i cenovnik
Baš kao što neki čitaoci ove simpatične stranice mogu da me ne kamenuju ako se ne udubim izuzetno duboko u tehnologiju Teslinog modela 3. I želeo bih da kažem još nešto unapred: već sam vozio razne električne automobile različitih marki, dostupni su određeni pokazatelji.

Na kraju, osećam se kao i mnogi drugi vozači koji s obzirom na trenutne državne subvencije kažu: „Takav električni automobil zvuči zanimljivo i čuo sam puno o Teslinom modelu 3. Pa recite mi kako vozi i šta može uradite.

Upravo to možete pročitati u našem detaljnom testu na našoj sestrinskoj stranici InsideEVs.de . Tamo možete saznati kako smo došli do sledećeg zaključka:

Tesla Model 3 je trenutno jedan od najboljih električnih automobila na tržištu, ali to nije čudo. Poređenje sa Appleom je očigledno: iPhone je u početku tamo bio jedinstveni vrhunac, ali sada svi ostali nude i pametne telefone.

Tokom svojih godina, Model 3 i Tesla polako su izgubili svoju „jedinstvenost“ i konkurencija je sustigla. Međutim, i dalje vidimo prednost u tehnologiji baterija i punjenja. Postoje odbitci za rad preko mega displeja.

Ostaje da se vidi da li mora biti najjači model 3. Smatramo da je osnovni model mnogo privlačniji za novčanik kada je u pitanju ekvivalent.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button