fbpx
Automobili

Jeep Gladiator 6k6 uskoro će se zvanično prodavati kod Jeep dilera

Pokretačka snaga su ljudi koji stoje iza Rezvani tanka
U međuvremenu, transformacije 6k6 više nisu ništa posebno, posebno u oblasti pickupa. Ni mi zapravo ne znamo zašto, ali nekako se čini da su četiri točka previše premalo za zaista velike delove.

Najnoviji dodatak u carstvo tri ose je ovaj Jeep Gladiator iz Nekt Level. Ali za razliku od mnogih drugih tjunera, kalifornijska kompanija se oslanja na mnogo čišći izgled, koji takođe može doći od samog proizvođača. Videćemo za trenutak da za to postoje dobri razlozi.

Gladiator 6k6 je prvi projekat Nekt Level-a. Gospoda tamo nikako nisu neiskusna, jer takođe stoje iza Rezvani Tank-a (i Rezvani Hercules-a 6k6 ). Dakle, oni se snalaze u prevelikim igračkama.

Kapsule – reklama
Nova hibridna Toiota Iaris – savršena za grad.

Više o novoj Toiota Iaris Hibrid
Otkrijte novi Iaris Vrhunski model sa vrhunskom opremom Direktno u konfiguratoru Jednostavno dogovorite probnu vožnju Brzo pronađite dilere Brošura i cenovnik
Gladiator 6k6 ima stalni pogon na sva četiri točka. Za određene terenske primene takođe je moguće prebaciti se na pogon 6k6.

Za moćnog gladijatora dostupna su tri motora. S jedne strane su dva benzinska motora, 2,0-litarski turbo sa 270 ks i 393 Nm i 3,6-litarski V6 sa 285 ks i 353 Nm. A tu je i 3.0-litarski V6 dizel koji dodaje 375 ks i 637 Nm obrtnog momenta. Za automobil ove veličine čini se da je dizel najpametniji izbor.

Oni koji vole da prevoze dugačke predmete obradovaće se utovarni prostor od 8 stopa (2,44 metra). Fok amortizeri na svih šest točkova takođe dobro zvuče. Nekt Level opciono nudi čelični odbojnik, LED osvetljenje i vitlo. Unutra se nalaze sportske stolice od ručno šivene nappa kože sa posebno dizajniranim presvlakama.

Kao što je pomenuto na početku, Nekt Level Gladiator 6k6 izgleda relativno blizu serijskoj proizvodnji i to bez beskorisnih trikova. Razlog za ovo je jednostavan i istovremeno gotovo malo neverovatan: Da, ovo čudovište se stvarno može zvanično kupiti od ovlašćenih Jeep-ovih distributera. Džip počinje u Huntington Beachu u Kaliforniji.

Međutim, cene su teške. Gladiator 6k6 počinje sa 132.000 USD. To je skoro 100.000 dolara više nego što bi SAD izdvojile za tradicionalnog gladijatora početnog nivoa.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button